Šta je novo?

3DMARK2001SE rang lista...

• Začetnik teme Začetnik teme Broz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajde kad mi vec niko ne odgovara na softveru mozda ce neko odavde biti ljubazan da mi da registraciju za 3dmark2001SE i PC mark 2002...
Ili ovde ili na [email protected]
Pozdrav

Ne, treba ti dobar XP. Evo gledam ovoga na 119 mestu 8043, Pentium4 [email protected] ASUS P4s333 WinFast Ti200, 4.13.01.2183 WindowsME, kod mene ista ta kartica 8630 poena na XP1700@2100. Decko je suvi amater. 😉

Mister No je napisao(la):
Ajde kad mi vec niko ne odgovara na softveru mozda ce neko odavde biti ljubazan da mi da registraciju za 3dmark2001SE i PC mark 2002...
Ili ovde ili na [email protected]
Pozdrav

S/N : L5J4FCSD1NRKJPK1MLM6 ovo je za 3d mark 2001SE

a za pc mark 2002 ovo HBL9K-ENP0E-ACD8U-L7J2S

Pozdrav!

Use the first serial for the versión from madonion website

Registered version: D0U5-MSA1-RZBE-FMYU-6K7J

Use this serial if you have the PRO version with video files

Pro version: RJLB1-9MBU6-BVP6P-RJWZE

3dmark

Name: Twice (mozes i svoje ime...)
Serial: L5J4FCSD1NRKJPK1MLM6

PS Aco stari si ti lisac, mislim ipak su to tamo deca😀

E, druze marsale, najbolji skor na toj listi sto si postavio je, prakticno, minimum koji ti treba da bi upao na listu na vr-zoneu, gde trenutno vodi momak na 16 i kusur 'iljada.

silverglider je napisao(la):
E, druze marsale, najbolji skor na toj listi sto si postavio je, prakticno, minimum koji ti treba da bi upao na listu na vr-zoneu, gde trenutno vodi momak na 16 i kusur 'iljada.

Sve go ludak tamo. Modifikovali napone na video karticama, hlade ih nitrogenom i cime sve ne.

Osecam se kao mali deca rekao bi Brozov sajt kad bi umeo da govori, a pod uslovom da je posetio vr-zone! 🙂

silverglider je napisao(la):

Ma opusteno, zasto sve tako ozbiljno🙂

Pa naravno da je opusteno, druze Stari - pomenuo si zanimljivu listu sa 3DMark skorovima i ja sam dodao jos jedan link ...

:wave;

Znas kako Aco, i ja imam nesto preko 11000 poena, zato nemoj preterano da se przis da si najbolji... 😀

Ccccc! Nije vama dobro.😛

student je napisao(la):
Ko meri u 16 bita - Magarac!!!🙂🙂
E, ee, eee, dobro si to rek'o. Ja bih još samo dodao da moj tata ima tenk. 😀

student je napisao(la):
Ko meri u 16 bita - Magarac!!!🙂🙂

Ja merio u 1024X768 32 bita, znaci ispadam iz kombinacije za njakanje. 😛 😀

Nazad
Vrh Dno