Šta je novo?

3dmark06, 2885 poena

kroki23

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2006
Poena
330
da li je ovaj rezultat odgovarajuci, za msi 7600gt dr3 256mb, athlon 64 3200+ i 2X256mb kingston value

Pa mogao si malo da bunarish po hwbot-u pre nego shto postavish temu al ajde... Mislim da je korektan rez,ja sam sa e6300 i tom kartom sve na deg imao oko 3300 pa ,i se taj tvoj rez cini kao skroz ok...

ok,hvala na odgoovoru, inace sve je na default vrednostima, memorija je ddr400, napajanje jos nisam uzeo, nadam se da ce "kinez" frontier 400w moci to da tera. jer nemam kesha za neko firmirano. inace nista necu klokovati. ili da uzmem nekog jaceg kineza?

Ako ne klokujesh nishta ostavi tako kako jeste i shtekaj pare za neshto "firmirano",CM od 380W sa 12 cm ventilatorom bi ti sasvim lepo zavrshavao posao :wave:

Na koliko bih je mogao klokovati? Inace jezgro radi na 560 a memorija na 700 pod defaultu.

Ja na mojoj masini (kloknutoj) imam 3200poena u 06-ici.
Trebao bi vise da imas od mene
Klokuj to ;)

pa bar 600/1600 (800)
ima puno tema na oc grafike
a opet veliki faktor je i sreca sve zavisi kakav ti se primerak zabode
ides polako po 10khz i testriras pa vidis do koliko je stabilana i naravno obavezno gledaj temperature.

Poslednja izmena:
Ljudi, ali na broj poena u 3d marku utice i to kako je podesena grafika u drajverima (da li je ukljucena opcija antisotropic, antialiasing, image settings da li je na best quality ili best performance....), a to nikad niko ne pominje. Tako da i od toga dosta zavisi, evo meni sa ukljucenim "filterima" poeni padaju za 300 i vise poena.

sad sam dobio 3200 u 3d 06, sa klokovanom 620/1600 vise nisam ni pokusavao, jer mislim da ne bih nista znacajnije mogao postici a samo bih mucio graficku. proc. nije klokovan a i ne moze vise od 200MHz, tako da stoji na default-u. bez AA i AF sa best performance opcijama...

Ljudi, ali na broj poena u 3d marku utice i to kako je podesena grafika u drajverima (da li je ukljucena opcija antisotropic, antialiasing, image settings da li je na best quality ili best performance....), a to nikad niko ne pominje. Tako da i od toga dosta zavisi, evo meni sa ukljucenim "filterima" poeni padaju za 300 i vise poena.

To sve treba je je Application Controled !! Znachi u driverima sve treba da bude na default !!

Vrh Dno