Šta je novo?

3DMark 2006!

Falcon

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
19.02.2002
Poena
965
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 5900X
Matična ploča
ASUS ROG STRIX B550-F GAMING
RAM
2x16GB Kingston 3200
GPU
Palit 4080 GameRock Midnight Kaleidoscope
Storage
Samsung 980Pro 2TB | Samsung 980Pro 1TB | Samsung 951 500GB
Zvuk
Creative SoundBlaster X G6 & Sennheiser HD555 | Marantz Cinema 50 & Audiolab 8300XP + Sonus Faber Venere 2.5 + Jamo (C60 CEN + C60 SUR + C601 ) | 2x SVS PB16-Ultra
PSU
Corsair 850W HX
Kućište
Corsair 600T
Monitor
Asus ROG Strix XG43VQ | LG OLED C2 55" | BenQ W1050 + AVtek Cinema 16:9 105"
Miš & tastatura
Logitech G502 | Alienware AW768
Ostale periferije
Playstation 5
Laptop
HP EliteBook 850 G8
Tablet
iPad Air
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch 10
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
>> www.futuremark.com <<

U najavi, kazu comming soon... Pa da vidimo i to novo cudo. Imam utisak da su ga namerno izbacili sad kad izlaze najnovije graficke kartice, da mi sa "starim" karticama jos jednom posegnemo za novcanik i kupimo nesto novo.

Bilo nesto ovde na benchu (ili se ja tripujem) za 3d Mark 06 (ali beta verziju) - izgleda da 7800GT jedva izvuce nekoliko FPSa u novom marku. Tako sam bar cuo, a ne verujem da je to istina. Jer ako to bude istina, onda smo drugari moji, iskreno receno naebali :S:

Quote sa futuremark foruma:

Lazerbase wrote:
Worm, can you tell us 1 thing....

In the tradition of all benchmarking programs, will this only shine on the latest hardware?

Worm-Admin: If shine means more fps, then yes. It is all down to pushing out the best visuals you can get.

ako na 7800gt zvlaci 12+- 10% fps-ova st onda mi jadni sa nasim slabim kartama da ocekujemo 1+- 10% ?

Mozda to i nije tako lose, treba ocekivati nove generacije grafickih cipova uskoro, koji ce i ovaj program odvozati bez problema.
i da

СРЕЋНА ВАМ СРПСКА НОВА ГОДИНА

Ja jos uvek koristim 2003 :p

Vule je napisao(la):
Pa ne znam zasto bi ga pokretali uopste :)
bas o tome i ja razmisljam citajuci ove "naebali smo" postove :trust:
na trenutak sam pomislio zbog reakcija da je igra u pitanju kad ono glupi 3d mark :smoke:

znashi josh jedan slide show za sve nas jeeeeeeeiiiiiiiiii :)

<sarkazam> Da, naje3ali smo zato sto nam 3d mark nece raditi. Moracemo da kupimo nove kartice da se ne bi brukali
</sarkazam>

Onaj ko nema cime da ga potera, nema potrebe da ga instalira....jednostavno, a tu su uvek 2001 i 2003

da ali onda nisi cool :)
zmishljena situacija: Ej choveche imam 72 boda u 06 sa 6600gt,kad je kloknem imam 81 :D
kome to treba ako igre peglaju fino za ostalo me boli uvo chitaj 3Dmark01 03 05 06 07 08........................100..........ko da je vazno!

Poslednja izmena:
Ali kada budu pravili, onda ce ti i 3D mark06 ici dobro na toj GeForce XY ili Ati XnK grafickoj kartici.

Dorry je napisao(la):
Bilo nesto ovde na benchu (ili se ja tripujem) za 3d Mark 06 (ali beta verziju) - izgleda da 7800GT jedva izvuce nekoliko FPSa u novom marku. Tako sam bar cuo, a ne verujem da je to istina. Jer ako to bude istina, onda smo drugari moji, iskreno receno naebali :S:
Svasta... ko je bre "naebao", pa ne igra se 3DMark, vec igre!!!

Osim toga, nema te karte, ma koliko mocna i nova bila, koja nije grcala u 3DMarku koji se tek pojavio...

Pa znam da nema igre '3D Mark 06' ali bice tuzno kada bar probamo da pokrenemo ovaj novi 3d mark... Nevermind, bitno je da smo mi zivi i zdravi i da nam rade nove igrice glatko :cheers:

Evo nekoliko fotka:
3dmark06_screen001.jpg

3dmark06_screen002.jpg

3dmark06_screen003.jpg

Izgleda impresivno. Narocito ovaj grad.

Zaista izgleda fantasticno....

Uskoro ce igre da budu kao igrani filmovi :)

Jedina razlika izmedju igara i spanskih serija bice po kolicini krvi na ekranu :d

Wow onaj grad izgleda zaista impresivno. To nece raditi na mojoj 9800pro kartici :D

Ae odma da napravimo timove za CTF :D

Poslednja izmena:
Ova druga slika mi deluje kao da je iz filma "The Thing"! ;)

Nadam se da ce ga biti na narednom CD-u uz neki racunarski magazin (release date 18.1.2006.), posto verovatno tezi >250MB...

Ja sam negde procitao da dve 7800 u sli varijanti daju nesto preko 20fps...
Ali tako i treba da bude nije to igra vec test koji treba da maximalno napregne masinu...

Smoriše više sa ovim robotima i sf marincima...

Ahaha a ja taman treba puknem repa za neku dobru graficku, a budu li me *****ali pobicu ih :D :D :D POZ...

The 3DMark06 Basic Edition will be available on

Wednesday, January 18, 2006

3DMark06 is available as a free Basic Edition, a $19.95 Advanced Edition for home/private use offering expanded features, a playable mini-game and enhanced Online ResultBrowser features, and the $500.00 Professional Edition for commercial use.

Znaci sutra... Aj kad skinete i pokrenete, javite rezultate i prosecan FPS

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno