Šta je novo?

3DMARK 06' 25019 WR sa 8800gtx sli

Svaka cast, samo tako nastavite...

slabo to..

A bwe Vlado ne diraj nam suvog genija :d

@perica

Samo napred :type:
:wave:

Poslednja izmena:
bre ljudi pa zar ne vidite da se salim.. rezultat je super, nego kako odrzavas taj procesor na 4.8.. imam isti al nece da radi stabilno na 4 , radi lepo na 3.8.... a ne smem da dizem voltaze "mnogo" posto je firmin

Pa dize mu napon i hladi ga Mach 2 prometeiom :)

Poslednja izmena:
lep rez svaka chast :wave:

bre ljudi pa zar ne vidite da se salim.. rezultat je super, nego kako odrzavas taj procesor na 4.8.. imam isti al nece da radi stabilno na 4 , radi lepo na 3.8.... a ne smem da dizem voltaze "mnogo" posto je firmin

zaboga zar nisi ti isti zajedno sa audiom argumentovao do skoro protiv OC'a
secas se mojih reci ?

Srpska oc zajednoca ce dobiti novog clana .....

koliko vidim moja se predvidjana ispunjavaju :)

@perica
Lep skor stari .....

Poslednja izmena:
Bravo za rezultat, samo napred :smash:.

:wave:

svaka cast

Pa i ako crkne ne mogu oni utvrde ko je kriv za to ;)
a malo povecanje napona ne moze da mu skodi ;)

Evo Pero i ovde da ti chestitam, odlichan rez!

monteboy je napisao(la):
zaboga zar nisi ti isti zajedno sa audiom argumentovao do skoro protiv OC'a
secas se mojih reci ?

Srpska oc zajednoca ce dobiti novog clana .....

koliko vidim moja se predvidjana ispunjavaju :)

Ako je promenio mishljenje ja mu oprashtam :)

SX Team strikes again... Lepo je gledati vas kako iznova i iznova obarate rekorde...

@genuine

Mnogo mi je zao sto u sig ne dozvoljava vise od dva reda, jer bi bio i u trecem...

Pa ja sam apsolutno protiv overkloka ali kad hocu da napravi gpu bound case ili moram da dizem rezolucije i bacim sve na pixel shader-e sto mi nije cilj ili da kloknem procesor da ne bi vise bio cpu bound.
@CooLa: ccc
@moderatori , ako ovak ludak nastavi i dalje da upucuje komentare na moje ime a vi to tolerisete onda odoh sa ovog foruma posto nije dovoljno zreo za ozbiljne teme

Poslednja izmena:
@Coola: sta imas toliko protiv Genuine-a nije mi jasno. Mislim,ja ne poznajem coveka,ali ne znam zasto ga stalno prozivas.

Poslednja izmena:
@Coola: sta imas toliko protiv Genuine-a nije mi jasno. Mislim,ja ne poznajem coveka,ali ne znam zasto ga stalno prozivas.

Zato sto je genije takav,njegovi postovi jednostavno nerviraju ljude...nema stvarno mnogo ljudi koji mi smetaju na benchu ali kada citam sta pise genije i mozda jos 2-3 clana moram da se iznerviram :D ,ranije je imao sig nesto u fazonu nvidia rules ili slicna glupost to mora da te iznervira. (nema to veze sa nvidiom mogao je da bude i amd ili intel ali kad vidim takav sig znam da osoba nije normalana)

Poslednja izmena:
posebno nije normalna ako ta osoba radi za nvidiju... mozda ti nisi normalan.... pa pola ljudi ovde koji imaju takve potpise rade za kompanije koje drze u potpisu.. to sto ti mislis da su svi jadni , jadan si ti

Poslednja izmena:
Ne mislim da su svi jadni,to se odnosilo na tebe,mislim da nisi jadan vec da si degen.
Citas li ti uopste sta pises po forumu? I kad procitas jel' se smejes ili places?

Poslednja izmena:
gledam kako da ignorisem tvoje postove ali ne mogu da pronadjem ..
@ moderator jel ima nacin da podesim da ne vidim postove od cc13 i coola?

Nazad
Vrh Dno