Od svega sto si ti ovde pobrojao nista nije bilo native GLIDE!Darko je napisao(la):Stariji clanovi foruma :d se sigurno secaju moci starog dobrog kralja. Koje su po vama najbolje Glide igre svih vremena?
Po meni to su Unreal Tournament, NFS (2 SE/3/4), Quake 2/3, Might & Magic 6/7 (8/9 su za :crash: ), Rollcage 1/2...
gx-x je napisao(la):Ignition (mala trkacka igrica sa atomobilcicima, ~40mb)
Typhoon.X je napisao(la):@Minja : kakvu to bre mashinu imash kada josh uvek mozesh da zabodesh voodoo-a 3 2000 (AGP 2x) u nju ?![]()
@Minja : kakvu to bre mashinu imash kada josh uvek mozesh da zabodesh voodoo-a 3 2000 (AGP 2x) u nju ? :)[/QUOTE je napisao(la):Pise Voodoo 3 2000 PCI. Ko je rekao AGP ?Uzgred NF2 masinica je u pitanju.
Minja je napisao(la):Pise Voodoo 3 2000 PCI. Ko je rekao AGP ?Uzgred NF2 masinica je u pitanju.
Timme je napisao(la):Quake II, Unreal, NFS 2 SE, Twisted Metal 2, Carmageddon 2 valjda, i naravno Pandemoniumi (GLIDE ili nista). NFS 2 SE je native GLIDE igra (GLIDE ili software). Secam se da sam igrao dvojku i drugar mi je doneo screenshot-ove 2 SE, neka staza sa snegom. Nisam mogao da verujem da to onako izgleda.. Kasnije sam se uverio, na Voodoo 1 je islo O.K, a na dvojci je letelo..
Ma covece, smorili ste sa tim native pa native. Koga briga? Koji je proizvodjac bio lud da izbaci igru koja radi samo na jednoj vrsti graficke?! Gde je tu profit? Svakom je u interesu da napravi igru fleksibilnom.kUdtiHaEX je napisao(la):Quake II nije GLIDE, Unreal nije GLIDE. Death Carz takodje nije GLIDE (mislim na native GLIDE).
Bojan Novakovic je napisao(la):Meni najomiljenija 3DFX Glide igrica je Official F1 Championship.
kUdtiHaEX je napisao(la):Quake II nije GLIDE, Unreal nije GLIDE. Death Carz takodje nije GLIDE (mislim na native GLIDE).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari