Veoma dobro radis u 3D Max-u, a Blender ti je komplikovan? :trust: Nisam nista zakljucio, ali mi je prosto nelogicno...C-H-O-T-Y je napisao(la):mislis na Blender3D... pomocu njega nisam uspeo ni loptu da napravim... deluje mi tesko,a i tutororijale pri sebi nemam.
veske je napisao(la):a talenat za crtkanje treba ili ne
zerbah je napisao(la):Generalno gledano, treba da znash jedan ozbiljniji 3D program (npr. Maya, 3dsmax, Softimage, Cinema4D) u kome cesh da modelujesh, mapirash teksture, animirash i rendash + jedan program za crtanje textura (jedan je Adobe Photoshop) + jedan program u kojem cesh da radish composing (slazesh slojeve i dodajesh efekte) (npr. Combustion, After Effects, Nuke, Shake). Nije loshe znati i programe za vektorsku grafiku (Illustrator pogotovo) i CAD programe.
Moji alati su: 3dsmax, Photoshop, After Effects, Illustrator (+ Premiere i Encore DVD za "brzu montazu" i DVD authoring).
gx-x je napisao(la):A LightWave je neozbiljan program ? :trust: Svi ga zaboravili...pfff, jedini ja dinosaurus sa najnovijom verzijom koja sabija kako je dobro upakovana, ne znate sta propustate :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari