Šta je novo?

3D Vision 2

milanlj

Čuven
Učlanjen(a)
09.07.2000
Poena
619
Čitam razne teme ali mi i dalje nije jasno... Zna li neko da ako imam NVIDIA 3D Vision 2 naočare sa risiverom, mogu li da gledam 3D filmove na običnom LCD televizoru ili je za to potrebno da imam i 3D TV?

mora i tv da ima 3D podrsku.

Bilo kakav 3D ili mora neka posebna tehnologija?

posto su nVidia aktivne a uz tv uglavnom dolaze pasivne, mislim da ti je potreban tv sa podrskom za aktivni prikaz.
ja sam bas njih koristio uz 3D monitor i nVidia grafiku a uz sve to ide i poseban drajver sa podesavanjima pa ne znam da li ce moci uopste da rade na nekom tv-u.

sacekaj jos neki odgovor kolega sa foruma jer ih ja na tv-u nisam probao pa ti ne mogu potvrditi...

Ni ja nisam siguran za Tv, uglavnom su to gejmerske naocare za 3D monitore, doduse jako skupe...Mislim da moraju sa nvidia drajverima da se koriste.

potreban je monitor ili tv koji ima 120hz posto radi sihronizaciju 60hz za svako oko. Imas nekoliko monitora a za tv ne znam koji bi posluzio. moras da potrazis po netu. Projektori koji imaju 120hz takodje mogu da se koriste sa ovim naocarima.

Čini mi se da će ipak cvike ići na oglas. Isuviše je komplikovano da jurim odgovarajući tv, a monitor me ne zanima da menjam :) pomislio sam da bi mogao film da se pusti na računaru sa nvidia karticom pa da se tv priključi na komp i na njemu gleda film, ali to očigledno nije tako.

Nece moci to sto mislis. To su klasicne active shooter naocare. Samo dosta kvalitetnije

Vrh Dno