Šta je novo?

3D Subtitl

senad1

Cenjen
Učlanjen(a)
22.06.2013
Poena
151
Imam problem sa 3D Subtitlom u Side by Side snimku. Probao sam sa 3D Subtitlerom, ali ne ide. Svaka pomoć je dobrodošla.

Imam problem sa 3D Subtitlom u Side by Side snimku. Probao sam sa 3D Subtitlerom, ali ne ide. Svaka pomoć je dobrodošla.
Nisi dovoljno objasnio u cemu je problem da li 3d subtitler ili pleyer,koji tv koristis....?
Imas opciju u plejeru (Potplayer,Gomplayer) da namestis da ti titlovi budu u SBS ili OU,ako zelis malo kvalitetniji 3d titl moras prvo da ga konvertujes u nekom od 3d programa (3dsubtitler,srt23,Media Subtitler...) pa sve to ubacis ili nalepis u samom filmu

Poslednja izmena:
Plejer mi je LG i opcije Potplayer i Gomplayer ili ih nema ili ja ne umijem da ih nađem.

Potplayer i Gomplayer su plejeri koji se koriste na računaru,koji povezan na tv pušta ,pomoću njih 3D film.

Kada konvertujete prevod pomocu 3d programa i ako slucajno ne radi probajte pomocu Mkvmerge da ubacite prevod (obavezno sva tri .idx .sub .xml) u samom filmu, trebalo bi da radi za sve formate 3d SBS, OU i Full 3d

Poslednja izmena:
Sve sam to probao i ne ide. OU radi noramalno ali SBS dijeli titl u lijevi i desni ugao.Kada ubacim u MKVmerge titl se ne otvara, kao da ga nema.Preko USB radi izvanredno. Da čovjek poludi.Mislim da je do TV-a ili playera, ali eksperimentišem i dalje.Naročito me interesuje, ima li kakav program da SBS radi normalno.Ako što pronađem javiću se, a ako neko ima kakvu ideju pošaljite.

Nazad
Vrh Dno