Šta je novo?

3D slika bez 3D naočara :D

Sirius9

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2007
Poena
525
Znam da bi ste rado isprobali ali još je u prototip fazi :d
[YOUTUBE]Uef17zOCDb8[/YOUTUBE]
luudo burazeru luuuuudo :eyebrows:

oco je cisto zezanje... nadam se da niko nije pomislio da ce stvarno tako da se gleda 3d ili da je ovo stvarno moguce.
btw imas klip u youtube temi.

Poslednja izmena:
mene su zaobolele oči samo gledajući ovog kako trepće xD

Posle ce oci da mu budu kao kod ovog lepotana! :d

A sta je dokaz da je on video ono o cemu prica :D ja nisam video nista u 3D :D

Ne vidi on nista. Ovo je glupost.

Ako pogledate IT news na mnogim sajtovima možete videti da Toshiba i Panasonic već uveliko razvijaju 3D televizore pri čemu za gledanje slike NISU potrebne bilo kakve naočare.

Da je još malo ubrzao, mogao je da poleti :d.

Ne vidi on nista. Ovo je glupost.

I ja mislim da je glupost, mada ko zna, pre bekoliko stotina godina ako bi rekli Njutonu da imacemo aparate sa koje mozemo poslati sliku bilo gde za nekoliko sec., sta bi on rekao :D

Ako pogledate IT news na mnogim sajtovima možete videti da Toshiba i Panasonic već uveliko razvijaju 3D televizore pri čemu za gledanje slike NISU potrebne bilo kakve naočare.

I kakve veze ima proizvodnja sa ovom? Pa, da gledas nesto u 3d treba ti ``output`` sto je u stvari 3dtelevizor, i ``input(?)`` sto je u ovom slucaju 3d naocare. Mada ne razumem zasto bi gledali bez naocara...ja sam imao priliku da vidim LGjev najnoviji 3d televizor, meni uopste nije smetao da moram da nosim one naocare, cak vise bio je futuristican.

Kad vec moram ovako da se izrazim : ovo je *******cija a ne naucno istrazivnje...Znaci kao fora ja skocim sa 10 sprata i letim...
A naocare nisu input ... Input je bluray ili televizija ili koji se vec mateirjal psuta. Naocarae samo sluze da bi svako oko videlo samo frejmove koje treba da vidi da bi steklo 3d osecaj. Ne prikazuju naocare nikakvu sliku niti su input.
Na sadasnjim televizorima naocare su neophodne da bi se videlo u 3dimenzije.
A ono sto je branco reko je da prozivjdaci spremaju televizore na kojima ce moci da e vidi 3d bez ikakvih naocara.( mada to stvarno nema veze sa ovom temom , jer se odma vidi da treptanje nema veze sa realnoscu)

Poslednja izmena:
Kao neko ko je spaljen 3d-om i intezivno ga koristi vec duze vreme, mogu samo da kazem da ovo apsolutno nema nikakve veze sa mozgom. Sad kada ovaj klip gledam iz ugla korisnika 3d, koji je usao u sve propertiese, i razdemistifikovao sve, mogu objektivno da sagledam kolika kolicina budalastina i predrasuda bitise na internetu po pitanju ove tematike. Znaci LOL na kvadrat. Umesto ovakvih nebuloza, bolje pogledajte ovakve stvari:

http://video.google.com/videoplay?docid=-241532803911842846#

Vec odavno postoje 3D televizori za koje ne treba nositi 3D naochare da bi videli 3D efekat. Nazivaju se autostereoscopic displays i mogu biti singleview (tj. na jednog korisnika) i multiview (za vishe korisnika). Jedan takav televizor cete skoro moci da vidite na javnom mestu, dovukao sam ga u Beograd :d

o boze...nisam se skoro ovako ismejao.....

hocu da kupim ovaj prototip ,turim na glavu i krenem kroz knez.....hahahahahha

Taj clip su ladno na jednoj ruskoj televiziji, dosta ozbiljnoj, prikazali mrtvi ozbiljni, nisu ni izvalili da je fejk.

Ovo liči na neki prilog sa Onion njuza. :d

Vrh Dno