Šta je novo?

3d Revelator i XP

goci1

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2001
Poena
619
Nikako ne mogu da nateram naocare da rade sa 40.03 ili 40.09 detonator drajverima iako uredno instaliram stereoskopske drajvere 30.87. Naocare normalno rade sa 30.82 detonatorima i 30.87 stereoskopskim drajverima.
Problem je u tome sto se kod 40.03 ili 40.09 ne pojavljuje tab stereoskopic options pa ne mogu da aktiviram stereoskoske naocare.
Da li neko zna resenje

goci1 je napisao(la):
Nikako ne mogu da nateram naocare da rade sa 40.03 ili 40.09 detonator drajverima iako uredno instaliram stereoskopske drajvere 30.87. Naocare normalno rade sa 30.82 detonatorima i 30.87 stereoskopskim drajverima.
Problem je u tome sto se kod 40.03 ili 40.09 ne pojavljuje tab stereoskopic options pa ne mogu da aktiviram stereoskoske naocare.
Da li neko zna resenje

Da instaliraj original drajvere koje si dobio uz karticu i onda ces imati i cvoke. Anyway sto se mene tice ja te naocare ne bih ni koristio jer zaista nista ne dobijas sa njima osim sto sam dobio buljave oci citavih dva sata posle igranja... Ako ti to nesto znaci eto resenja.

Problem je u tome sto sam naocare kupio pre dve godine i na disku se ne nalaze drajveri ni za win 2000 a ni za xp pa ne mogu da instaliram te drajvere.
Po meni je utisak koji stvaraju ove naocare izuzetan naravno ako se ne preteruje sa upotrebom

Probaj GeForce tweaker. Imas ga na www.guru3d.com

Dok sam imao mx400 koristio sam taj program za oc i mislim da je u njemu bilo i reci o tvom problemu tj. razna tweek-ovanja i podesavanja u vezi strereoscopic-a.

alokiN je napisao(la):
Probaj GeForce tweaker. Imas ga na www.guru3d.com

Dok sam imao mx400 koristio sam taj program za oc i mislim da je u njemu bilo i reci o tvom problemu tj. razna tweek-ovanja i podesavanja u vezi strereoscopic-a.

GeForce Tweaker na zalost nije kompatibilan sa detonatorima 29.60 i novijim. Ipak sam probao ali se nista ne desava.

Nazad
Vrh Dno