@bojke1
Ko sto rece annoyer za igranje konzola i gledanje 3d televizije je neophodan adapter Optoma 3D-xl kojeg, kada sam pre mesec dana ja kupovao, nije bilo nigde u zemlji. Takodje bi morao da proveris da li ti je projektor kompatibilan, jer na sajtu optome ne navode benq w700. I ja sam merkao taj projektor, ali sam na kraju uzeo Optoma HD67N i naravno Optoma 3D-XL adapter.
Sto se tice toga da su ti dovoljne uz projektor jos samo dlp link naocare, to proveri, ili annoyer, ako si probao tu varijantu, molim te potvrdi da radi. Da li se onda pusta film uz pomoc Steroscopic playera, ili kako vec? Cinjenica je da imam sve sto je potrebno da probam, ali manjkam sa slobodnim vremenom, a bas me interesuje.
Sto se tice grafike i pustanja 3D filmova - na 560-ci "ima da leti", jer ja pustam sa laptopa (Geforce 9400M) i ide, doduse malo nategnuto, ali sa 90% filmova nisam imao nikakvih problema.
@zoran st.
E sad, sta ti treba... kao sto si do sada mogao da procitas:
opcija 1: 3D ready projektor i Optoma 3d-XL adapter (ili ViewSonic VP3D1)
opcija 2: Full 3d projektori koji vec mogu da se nadju vec od nekih 1500 evrica (Epson EH-TW5900, Optoma GT750)
Naravno da su sanse jako male da ovo pazaris u Srbiji, ali u susednoj Madjarskoj (gde sam ja kupio) i Hrvatskoj je vec drugacija situacija.