Šta je novo?

3D monitor/ 3D gaming ???

nooth1ng

Slavan
Učlanjen(a)
08.11.2009
Poena
330
mislite li vi da je vrijeme da se predje na 3D monitor ???
ako je odgovor DA, zbog cega je to tako ?
a ako je odgovor NE, ponovo da se pojasni...

ne pitam dal je finansijski isplativo, znam da nije, al recimo da covjek ima pare za to i oce to da kupi, pitanje je jel rano za tu tehnologiju ?
dostina se zali, pa i ja nesto nisam bas bio zadovoljan jednim kratkim iskustvom...
al sad je tu pitanje dal je to do opreme ?
ili ako neko vec ima sve to, a znam da ima, neka podijeli sa nama info...
sto da se kupi, koji monitor, koja graf je dovoljna, koje naocare... i tako, zivo me zanima !!!

Ajde ovako. Probao sam Crysis 2 u 3d na mom televizoru. Izgleda sjajno, zastrasujuce realno. Zapravo, previse realno, pocnes da brkas sta je igrica sta stvarnost, pa se cak javlja i neki neprijatan osecaj, mucnina il sta li je. Sve u svemu interesantno za videti i vrlo zamorno za duze igranje.

pa to svi pisu, a i ja sam to dozivio.
mada sam cijelo vrijeme bio u tripo da je do monitora, da nije mozda najbolji i da bi naocare mogle biti bolje.
sta si koristio od opreme ?
koji monitor ? koje nao ?

Nije do opreme, to je jednostavno tako. Koristio sam tv samsung 51d6900 plazma televizor i odgovarajuce samsungove 3700 naocare.
U ovoj kombinaciji 3d filmove rado gledam i extra je, ali mi se 3d igranje bas ne da :)

ihaaa to je 51'', mogu mislit kako na tome izgleda 3D film...
al mene zanima neki 24'' monitor...
tu mi trebaju savjeti...

kolege, ajde pisite nesto jer ako ubrzo ne saznam sto cu uzet odose pare...=(

Poslednja izmena:
tridef 3d je valjda novija tehnologija, pa mozda i bolja...=)

Gledam zbog toga jer za i ja bio zainteresovan ili za ovaj ili za A650 koji nije 3D, ali je PVA panel.
Ali mi se cini da je vise orjentisano za AMD karte, sto bi u mom slucaju znacilo da kupovina otpada; a i koliko sam gledao podrzane profile na sajtu, nedostaju za neke novije igre pa npr. moras da trazis one koje su postavili drugi korisnici.

citam na testu da je LG cinema 3d monitor bas i nije neki izbor zbog te varijante pasivni 3d, a drugar kupio LG tv 42" isto pasivan cinema 3d, i kaze da nije normalno koliko je sve dobro, i igre i filmovi..... jel neko mozda probao LG tv ili monitor ali sa tim pasivnim naocarima?

Mozda je zasada najbolje malo sacekati pasce jos cene a i stizu noviju tehnologije

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno