Šta je novo?

3D Mark2000 & ABIT Siluro GF4 MX440

Pretender

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2002
Poena
620
Zanima me koliko je dobar rezultat za ovu graficku karticu 3088
na 3D Mark2000 ???
Moja masina je PII 700, 256MB RAMa, HDD 20 GB Quantum LCT(!) i doticna graficka kartica...
Zanima me i vase misljenje o ABIT-u.
???
Help !

(D)

Cak i za procesor koji imas to je slab rezultat. Koja ploca?

][Y][ A X je napisao(la):
na 3D Mark2000 ???
Moja masina je PII 700, 256MB RAMa, HDD 20 GB Quantum LCT(!) i doticna graficka kartica...
???
Help !

(D)

Veoma los,jer ja na celeronu 400/543 sa msi mx400 imam oko 3800poena na default testu.:(

Ploca je ABIT BX133 Raid
A rezolucija na kojoj sam testirao graficku je 1280X1024x32
Znaci silovao sam je......
Zanimljivo da na nijednom testu nije ni malo secnulo FX
Sve je proslo glatko cak i na ovoj rezoluciji na max detaljima!
P. S. Ploca ne podrzava potpuno graficku posto je 2X a ne 4X.....
Mada to nema veze jer graficka podrzava 2X ploce.
Pozdrav
cheers

Pokusacu ponovo na default rezoluciji ....

Pokusacu ponovo na default rezoluciji ....

Tako je. Odradi ponovo test ali na default rezoluciji (1024x768x16), jer i inace ne mozes da uporedjujes "babe i zabe". Svi testovi i poeni su ovde dobijeni na default-u (osim ako nije drugacije naznaceno) iz razloga uporedjivanja.

Pozdrav! ;)

na 3D Mark2000 ???
???
Help !

(D)
Ufff, mislio sam u prvom trenutku da se radi o 3D Marku 2001, pa rekoh , sta fali rezultatu, kad ono medjutim boom
Rezultat ti je ocajan, i trebalo bi sa Rivom TNT2 da imas toliki rezultat otprilike.
Usput nisi naveo o kojoj se maticnoj ploci radi, koji OS je u pitanju i koja je verzija drajvera.

Ploca je Abit BX Raid
OS je Windows Me
Drajveri su default koje sam dobio sa grafickom
(Mada mene cudi da je ovako slab rezultat, jer mi koci samo par najzahtevnijih igara)
HDD je Quantum Lct 5400 rpm 20 GB - mislim da to uveliko usporava performanse...

Ploca je Abit BX Raid
OS je Windows Me
Drajveri su default koje sam dobio sa grafickom
(Mada mene cudi da je ovako slab rezultat, jer mi koci samo par najzahtevnijih igara)
HDD je Quantum Lct 5400 rpm 20 GB - mislim da to uveliko usporava performanse...

Pazi,hard usporava performanse,ali ne toliko.Ja sam na drugarevom duronu na 750MHz,sa m64 i lct-om(masina je slozices se sporija od tvoje)imao 3600 poena.A radeon 8500 kod mene(celeron543) ima u 2001 oko 2800 poena,a u 2000 ima oko 2400!!!!Znaci,mozda je problem u samom programu(i drugi su se zalili).

Cemu svi ti bodovi i poeni? Ako ti sve radi kako valja, cemu zelja za "vise poena"?

Ocigledno da na ploci koja podrazava AGP 2x infrastrukturu kartica sa AGP 4x funkcijama manjka u necemu...

P.S. Abit rules!
type;

Najbolji trip je to sto meni sve igre dobro ili savrseno rade !
Stvarno, ali mi ovaj rezultat nekako ne izgleda realno za moju maschinu, mozda je i neki bag
U svakom slucaju hvala na savetima...
cheers

Nazad
Vrh Dno