Šta je novo?

3d MARK 2005 rezultati

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
2500+@2GHz
1GB ram
6600GT@550/1000
81.98 drajveri

3D MARK 2005 podesavanja:

1280x1024
AA 4x
AF 16x

REZULTAT: 1316

Kako vam se cini?

Nebih znao sta da ti kazem... Poenta rezultata 3D Marka je da se radi na default setovanjima da bi mogao da svoj skor uporedis sa drugim. E sad ako to vec ne radis onda moras da iscimas nekoga da proba to prvo pre nego sto ista prokomentarise. Pogledaj Top ten listu ako nisi i uradi 3D na def. pa onda mogu da ti kazem kako mi se cini...

Koliki je default za 6600gt?
I jos jedno pitanje, jel to 2500+ barton ili semptron?

Nisam mislio default za grafiku nego default setovanja u 3D Marku! 😉 E sad ako si pitao nesto drugo, onda se ne secam cifre ni otprilike. Mogu da ti kazem sa razlicitim clockovima za CPU i VGA sto imam i to je to. Imas po raznim thread-ovima. Udri "pretragu"

@Baraba Civil има бартона

Interesovao me je default ovih komponenti koje ima Civil.
To me je interesovalo, pa ako se Civil javi, molim da odgovori.:whip:

Barton je u pitanju, mislio sam da se podrazumeva kada se ne naglasi da je Sempron. Za kartu je 500/900 default, a sto se tice default podesavanja za 3D Mark, kada udjem u program on mi namesti 1024x768 bez AA i optimal AF.

E pa ja bih mozda i iskopao neki svoj rezultat ali moj Barton nikada nije radio ispod 3200+ a isao je... 😀
@Civil To su def podesavanja. Probaj tako

Evo da imas s cim da uporedis... stara dobra X800XL blago overklokovana (za 10%) na 440/1100. Naravno default 3dMark05 podesavanja (1024x768, noAA, filtering Optimal)

Poslednja izmena:
Ako hoces stavicu par slika sa svim podesavanjima za poredjenje ali je sve daleeeko od defaulta. A satio sam se da mi ni grafika nije nikada radila na def. Flashovana je na 500/1000 odmah 😀 Cisto da se nadovezem na svoj prethodni post... Pa kad razmislim dobro... Ni memorija!!! :d

mislim da se tvoja kofiguracija ne moze meriti sa njegovom.

Nazad
Vrh Dno