Šta je novo?

3d mark 2000 = 386 :)))))

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Dakle skor mi je porazavajucis 945 markova

Karta Asus v7100 Magic
Njeni driveri
Win98 se

Sta moze da bude problem??????/, taman sam opravio komp i samo me to zaje*ava!!!!!!

Mozda si nekako dosao do 3d marka 2003, pa ti daje male brojke :p
Nego bre, jesi li siguran da ti radi hardverska akceleracija pri testu, a i uopste?
Probaj ti genericke detonatore umesto fabrickih asusovih, za svaki slucaj.

Slayer je napisao(la):
Dakle skor mi je porazavajucis 945 markova

Karta Asus v7100 Magic
Njeni driveri
Win98 se

Sta moze da bude problem??????/, taman sam opravio komp i samo me to zaje*ava!!!!!!

Sta imas jos od konponenti ? Cak i ova moja slaba masina u 3d Marku 2001 ima 850 poena i to sa svim ukljucenim sistemskim programima a ima ih dosta najmanje 5 sistemska programa su mi uvek ukljuceni. Sredi malo bolje komp.

Ti si tu neshto debelo s*ebao. Rezultat je vishe nego nemoguc.

celeron 850@1000 Mhz
Abit BE6 (josh uvek!!!!!??:))
512 RAMA

sta josh.......

P.S Hitman mi radi savrseno?????

Slayer je napisao(la):
celeron 850@1000 Mhz
Abit BE6 (josh uvek!!!!!??:))
512 RAMA

sta josh.......

P.S Hitman mi radi savrseno?????
Ma sta te briga za testove ako ti igre pice 200 na sat tu tu tuutututututututtututututu 200 na sat obozavam tu ... malo sam se zaneo reinstaliraj 3dmark200 suvise malo pa cak i da imas neki s3 virge:D.poz

a i ja sam SOM!!!

radi samo prvi nivo na hitman-u, koji je i najprostiji, cim zadjem u grad i ima mnogo textura, pocinje ******* Wolfenstein novi takodje!!!?????????

POLUDECU........

He he :D Krajnje je vreme da predjes na AMD ... Sory :D

Reinstaliraj sistem (a moja preporuka je da se vratis na obican 98) postavi XP drivere i vidi da li ce ti to pomoci. Procackaj malo po BIOS-u oko AGP stavki(mada ne znam sta ces tamo naci posto je to BX)

Ja mislim da je najverovatnije problem u drajverima za grafichku. Probaj sa Detonatorima ali prvo uninstaliraj stare drajvere, pa onda instaliraj nove.
Ako to ne uspe , instaliraj ceo sistem iz pochetka. Tada bi trebalo da sve radi O.K. ukoliko ti nisu uvalili neispravnu karticu.

tacno, to su bili driveri, sada sam stavio detonatore 12.41 i skor je 3100 markova??????/ Koliko je to dobar rezultat za moju konfiguraciju?????

...i koji su detonatori najbolji???

Slayer je napisao(la):
tacno, to su bili driveri, sada sam stavio detonatore 12.41 i skor je 3100 markova??????/ Koliko je to dobar rezultat za moju konfiguraciju?????

...i koji su detonatori najbolji???
Ako se ne varam to je mx200 ako je, onda je super.poz

yep, to je mx200 a za rezultat mi je drago, nego koje det da stavim

Slayer je napisao(la):
yep, to je mx200 a za rezultat mi je drago, nego koje det da stavim

21.81/83 ili 22.80, ili pak ako je graficka preslaba 6.33/50.
Pozdrav Milos

Misko je napisao(la):
21.81/83 ili 22.80, ili pak ako je graficka preslaba 6.33/50.
Pozdrav Milos
A hoce li prepoznati graficku kartu? Savetujem ti da ostavis te ili probaj 21.xx ovi najnoviji ne donose neko ubrzanje za tu tvoju kartu.poz

Uopeste nekontam koje si ASUS-ove drivere koristio? Meni oni uvek bolje rade od referentnih. Jos uvek drzim njihovu poslednju reviziju drivera za moj MX.Doduse nisi jedini koji ima te probleme, al' opet mi nije jasno kako to da samo meni rade brze? (a da ti imas cely :D )

MAD_MUzzY je napisao(la):
Uopeste nekontam koje si ASUS-ove drivere koristio? Meni oni uvek bolje rade od referentnih. Jos uvek drzim njihovu poslednju reviziju drivera za moj MX.Doduse nisi jedini koji ima te probleme, al' opet mi nije jasno kako to da samo meni rade brze? (a da ti imas cely :D )

hehe, vickasto, nego driveri su bili 11.90!!!!!!

Nazad
Vrh Dno