Slayer je napisao(la):Dakle skor mi je porazavajucis 945 markova
Karta Asus v7100 Magic
Njeni driveri
Win98 se
Sta moze da bude problem??????/, taman sam opravio komp i samo me to zaje*ava!!!!!!
Ma sta te briga za testove ako ti igre pice 200 na sat tu tu tuutututututututtututututu 200 na sat obozavam tu ... malo sam se zaneo reinstaliraj 3dmark200 suvise malo pa cak i da imas neki s3 virgeSlayer je napisao(la):celeron 850@1000 Mhz
Abit BE6 (josh uvek!!!!!??)
512 RAMA
sta josh.......
P.S Hitman mi radi savrseno?????
Ako se ne varam to je mx200 ako je, onda je super.pozSlayer je napisao(la):tacno, to su bili driveri, sada sam stavio detonatore 12.41 i skor je 3100 markova??????/ Koliko je to dobar rezultat za moju konfiguraciju?????
...i koji su detonatori najbolji???
Slayer je napisao(la):yep, to je mx200 a za rezultat mi je drago, nego koje det da stavim
A hoce li prepoznati graficku kartu? Savetujem ti da ostavis te ili probaj 21.xx ovi najnoviji ne donose neko ubrzanje za tu tvoju kartu.pozMisko je napisao(la):21.81/83 ili 22.80, ili pak ako je graficka preslaba 6.33/50.
Pozdrav Milos
MAD_MUzzY je napisao(la):Uopeste nekontam koje si ASUS-ove drivere koristio? Meni oni uvek bolje rade od referentnih. Jos uvek drzim njihovu poslednju reviziju drivera za moj MX.Doduse nisi jedini koji ima te probleme, al' opet mi nije jasno kako to da samo meni rade brze? (a da ti imas cely)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari