Šta je novo?

3d mark 03 i ti4200 problemi

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
par pitanja: primetio sam da kada gledam demo prve igre i njen test da nema vatre pri eksplozijama ( onaj sudar dva velika aviona) dok u CPU testu tu ima vatre! dALJE,kada pustim benchmark blokira mi komp kod CPU test 2 ( trolovi i riba), samo bude crn ekran! I na kraju za image quality za one Pixel Shader 2.0 opcija "use reference rasterizer" preko DX 9SDK ( sta li mu to dodje?) ne moze da se stiklira. Masina je Celeron 2,7GHz, 256 MB, Ti 4200 MSi> Hvala

Kartica nema podrsku za dx9 , a samim tim i za pixel shader 2.0. To sto hoces da vidis mozes samo sa Ati Radeonom 9500 i 9700 , na zalost nas koji volimo nvidiju.

frostonja je napisao(la):
par pitanja: primetio sam da kada gledam demo prve igre i njen test da nema vatre pri eksplozijama ( onaj sudar dva velika aviona) dok u CPU testu tu ima vatre! dALJE,kada pustim benchmark blokira mi komp kod CPU test 2 ( trolovi i riba), samo bude crn ekran! I na kraju za image quality za one Pixel Shader 2.0 opcija "use reference rasterizer" preko DX 9SDK ( sta li mu to dodje?) ne moze da se stiklira. Masina je Celeron 2,7GHz, 256 MB, Ti 4200 MSi> Hvala
................................................................................................
stavi neke novije detonatore npr 41.07 ima ih na MSI sajtu i rade odlicno, skini DX9 i trebalo bi da imas "vatre i dima", a za Pixel Shader2.0 treba ce ti ATI 9500 pa na gore !
Pozdrav! :wave;

ma imam det. 42.86 i dx9 ali nemam vatre pri eksplozijama, samo dim!

same shit i kod mene, naime nema eksplozija i vatre u prvom demou(avioni) a probao sam sa vise verzija detonatora(sa svim posle 42.70)

Abit Siluro 4200

Kod mene ima vatre i dima za Msi Gf3 vivo , Msi 41.07 driveri , dx9 i Win XP.

Hajzl je napisao(la):
same shit i kod mene, naime nema eksplozija i vatre u prvom demou(avioni) a probao sam sa vise verzija detonatora(sa svim posle 42.70)

Abit Siluro 4200

Da li ti radi nature test? imam istu karticu pa me zanima...

ne radi mi nature test...nego juce sam probao omega drajvere i mogu vam reci da sam odusevljen, sve igre koje sam probao rade bez problema, rezultat u 3dMark 01 malo opadne(posto sam odabrao kvalitet a ne kvantitet:) pri instalaciji) dok u 3dMark 03 imam i eksplozije i odlican rezultat 1515:hump: . Jedina zamerka je to sto i dalje imam problema sa CodeCreatures test-om...prepolovljen fps:rocket:

Poz!!

Koji su to omega drajveri i gde se mogu naci?

Sa detonatorima 100 tripova.

Najbolje rezultate sam dobio sa 42.90 i to samo jednom (1606 poena, GF4 neoverclockovan, Athlon XP 2GHz). Kada sam reinstalirao te iste drajvere nisam mogao da predjem 1400 poena, grafika neobjasnjivo secka, znaci nikako nisam uspeo da reprodukujem te rezultate. Za sada mi se najbolje ponasaju 42.01 koji daju 1513 poena (neoc graficka). Dakle, cekamo da izadje nesto sto valja.

Vrh Dno