Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jel moze neko da mi pomogne da konstruisem 3D Korner antenu?Ne zelim da kupujem jer imam vec 1 ali je mnogo slaba,pa me zanima da li mi neko moze pomoci u vezi toga!?Koji materijal,kako konstruisati itd...?:trust:
Je l' ja ovde treba da gledam slike ?Bio sam na ovom sajtu ali koji materijal koristiti ?Je l' su kablovi izrazeni oma, koji kabal koristiti ? i sta je to N konektor?
N konektor je N konektor, tip konektora, ne znam sta ti tu nije jasno...ukucas fino N connector u guglu i vidis kako on izgleda...ima da se kupi u mikroprincu i slicnim radnjama... http://www.qsl.net/yu1aw/Misc/Skracena%203D%20Korner%20Reflektor%20Antena.pdf
na dnu ovog pdf-a imas crteze, ako je to bilo tesko pogledati, onda je bolje da ne pravis antenu nego da je kupis. Sve potrebne informacije imas na sajtu, nece niko da ti trazi sve podatke, procitaj pdf fajl, a verujem da sve pise u onom pdf-u....