Šta je novo?

3530 vs 3510i

• Začetnik teme Začetnik teme Highl1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Highl1

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
679
koji od ova dva fona da pazarim?
pogledao sam razne stvari neka poredjenja i ima vise stvari koje mi nisu jasne
svaka pomoc je dobrodosla

I ja se dvoumim izmedju ova dva modela. Jos nisam video 3510i uzivo, intereusuje me samo kako je taj color ekran odradjen. Ako nisi do sada video porenjenje ova dva fona poseti: http://www.nokia.com/cda10?id=2228

Koju si najbolju ponudu nasao za 3510i, i jel ima negde da se ispazare original maske za ovaj model - gotivna je ona crna sa lavom[il' cim vec] pozadi.

ne

3510 vec 3530 koji isto ima color displej
nijedan nisam video uzivo,tek sam se skoro nalozio da ove telefone sa color displejom

Re: ne

[G]H1ghLANdeR je napisao(la):
3510 vec 3530 koji isto ima color displej
nijedan nisam video uzivo,tek sam se skoro nalozio da ove telefone sa color displejom

Izvini ja sam istripovao, video sam da pise 3510.
Najbolje bi bilo da odes na www.gsmarena.com tamo ces naci opciju za poredjenje, odlicno uradjenu. Koliko vidim maltene su isti, ali bukvalno jedan ima isto sto i drugi.

to sam i ja video

mada kao ovaj 3530 ima noviji softver za javu i sl

Re: Re: ne

Amon_Ra je napisao(la):
Izvini ja sam istripovao, video sam da pise 3510.
Najbolje bi bilo da odes na www.gsmarena.com tamo ces naci opciju za poredjenje, odlicno uradjenu. Koliko vidim maltene su isti, ali bukvalno jedan ima isto sto i drugi.
Na tom sajtu najcesce nemaju prave podatke o fonu...

3510i i 3530 su isti telefoni samo sto je 3530 namenjen azijskom trzistu.

Znaci potpuno isti SW u sebi samo malo drugaciji izgled maske sa kojom se telefon dobija (maske su medjusobno zamenjive sa 3510 na 3530 i obrnuto)

Nazad
Vrh Dno