da, ali je skuplji, a nema ekran u boji! IR? Who cares?byMaX je napisao(la):ja bih i dalje preporucio 6510, ipak je mnogo manji i ima IR!!!
Amone, ajd malo nabaci utisaka!Amon_Ra je napisao(la):Hvala, ispazario sam ga juce... zadovoljan sam, telefon je odlican!
Nedjo je napisao(la):Amone, ajd malo nabaci utisaka!
koliko ti drzi baterija (bez gasenja nocu) i cije je proizvodnje (Madja, Kina, ...)
Koju kombinaciju boja si pazario? Kako stojis sa signalom (doduse, ako si u gradu ovo je irelevantan podatak)...
Koji si tel. imao pre?
Kako je krenulo, ova nokijica bi na jesen mogla da kosta oko 100 jevrica, sto bi i okorelog siemensovca, poput mene, navelo na greh!![]()
3510i ima, 3510 nema...Sasa je napisao(la):Jel taj tel to ima javu ?!?
koliko ti drzi baterija (bez gasenja nocu) i cije je proizvodnje (Madja, Kina, ...)
Koju kombinaciju boja si pazario? Kako stojis sa signalom (doduse, ako si u gradu ovo je irelevantan podatak)...
Koji si tel. imao pre?
Kako je krenulo, ova nokijica bi na jesen mogla da kosta oko 100 jevrica, sto bi i okorelog siemensovca, poput mene, navelo na greh!![]()
Koji si tel. imao pre?
byMaX je napisao(la):E, jednom kada predjes na nokiu, pogotovo sa tog siemensa, bice to pravi greh, jer se na simens vise neces vratiti, bar ne u ovom zivotu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari