Šta je novo?

3510i za manje od 165€?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Ovo je najniza cena koju sam nasao... najverovatnije da ga kupujem za par dana, pa me zanima jel neko nasao za manji kesh?

ja bih i dalje preporucio 6510, ipak je mnogo manji i ima IR!!!

Hvala Max, ali em sto je skuplji nema ni coor ekran... za IR mi nije bitno. 3510i je pristojnih dimenzija i tezine, tako da mi je bas po meri...
By the way danas sam video u oglasima da se prodaje po 155 eura.

Hvala, ispazario sam ga juce... zadovoljan sam, telefon je odlican!

Amon_Ra je napisao(la):
Hvala, ispazario sam ga juce... zadovoljan sam, telefon je odlican!
Amone, ajd malo nabaci utisaka!
koliko ti drzi baterija (bez gasenja nocu) i cije je proizvodnje (Madja, Kina, ...)
Koju kombinaciju boja si pazario? Kako stojis sa signalom (doduse, ako si u gradu ovo je irelevantan podatak)...
Koji si tel. imao pre?
Kako je krenulo, ova nokijica bi na jesen mogla da kosta oko 100 jevrica, sto bi i okorelog siemensovca, poput mene, navelo na greh! :p

Nedjo, aj opet na citanje, JUCE ga je kupio.
Dakle nema sanse da zna koliko mu traje baterija, barem jos par dana dok je ne napuni nekoliko puta :).

Pozdrav!

Nedjo je napisao(la):
koliko ti drzi baterija (bez gasenja nocu) i cije je proizvodnje (Madja, Kina, ...)
Koju kombinaciju boja si pazario? Kako stojis sa signalom (doduse, ako si u gradu ovo je irelevantan podatak)...
Koji si tel. imao pre?
Kako je krenulo, ova nokijica bi na jesen mogla da kosta oko 100 jevrica, sto bi i okorelog siemensovca, poput mene, navelo na greh! :p

Recimo, meni baterija traje skoro 4 dana, bez gasenja nocu, uz dzaranje igrica, sms, i pricu od mozda 10-ak minuta. Inace, tel. je madjarski, kao i baterija, signal mu je stalno zakucan na 7. Za te pare odlican!
Kada mu se obrisu one tupave default slike, ima 640 kb, sto je sasvim dovoljno za 12-ak igrica i par programa, 4-5 melodija i jednu sliku za wallpaper.

Jel taj tel to ima javu ?!?

Pozdrav!

Nedjo je napisao(la):
Koji si tel. imao pre?

E, jednom kada predjes na nokiu, pogotovo sa tog siemensa, bice to pravi greh, jer se na simens vise neces vratiti, bar ne u ovom zivotu...

7250 je perverzija, 6100 najjaci trenutno, 6510 najisplativiji (kada govorim o visoj klasi). Ne zanimaju me te kombinacije PDA-telefon...

Nedjo je napisao(la):
Koji si tel. imao pre?

Nedjo cek koji dan da se baterija valjano napuni :)
Tel je teget boje, mada planiram da ispazarim crnu masku sa pozadi nekim zmajem.
Signal je prilicno dobar, skoro uvek u vrhu... :)
Ovo mi je prvi fon, izbegavao sam kupovinu par godina, ali je sada postao neophodan... :(
Madjari su ga sklopili.
Siemens nikad ne bi uzeo, odvratni su, nhf, ukusi se razlikuju.

Amon , koliko si dobio garancije i da li vazi i na hw i sw ? Ne pitam bez razloga , gorko iskustvo sa `trgovcima` me natjeralo na ovakvo pitanje :whip

Pravo da ti kazem ne znam!
To je cale preko nekog ortaka sredio.. verovatno[tj. sigurno] da ako se ista desi[ne daj Boze] tel ce biti servisiran. Koliko sam video u oglasima postoje 3 varijante - bez garancije, 6 meseci, dina dana.

Sto se sw-a tice, ubacicu mu novu verziju u narednom periodu, samo jos ne znam ko to dobro radi.

byMaX je napisao(la):
E, jednom kada predjes na nokiu, pogotovo sa tog siemensa, bice to pravi greh, jer se na simens vise neces vratiti, bar ne u ovom zivotu...

E Max, kad ja kao čovek koji ne može da smisli Nokije (i Abit :)) kažem da je taj telefon odličan, ti vidi kakva je situacija. Ali, ne dam ja Nedju, već sam mu našao S45 za sitne pare :D

Vrh Dno