Šta je novo?

3510i i Download na 064 Pre Paid HELP!

sb51help

Čuven
Učlanjen(a)
28.11.2003
Poena
619
Ljudi jel neko zna kako da podesim svoj 3510i kako bi mogao da preko GPRS-a skidam (igrice(JAVA), muziku i slike)?

Znaci meni radi MMS i GPRS (samo citanje teksta, mogu da sacuvam samo crno-bele slike) ali cim pokusam nesto da skinem on odbija saradnju.

Interesuje me jel ima neko na ovom forumu 3510i i Pre Paid 064 a da mu radi Download? Ako neko zna kako da podesim tel. molim vas recite.

POZDRAV! cheers

Dali iko moze da skida (slike,JAVA,Melodije) preko GPRS-a a da ima Pre Paid 064?

Pozdrav! cheers

Probaj na nekom drugom telefonu. Ja sam prepaid 064 i sve radi normalno (internet preko GPRSa na kompjuteru, skidanje jave, melodija na mobilnom).

Ja takodje imam isti telefon.3510i i prepaid i ne radi nista sem teksta.

Tek sa shvatam da sam bio neprecizan. Ja nemam 3510i vec sasvim drugi telefon na kome radi GPRS. Hteo sam reci da nije problem do prepaid 064 vec do vasih telefona ili eventualno podesavanja.

Probaj neki od ovih DNS-a
193.113.200.195
194.106.162.51
Trebalo bi da proradi

Gde ja da unesem DNS u 3510i?

Pozdrav!

sb51help je napisao(la):
Gde ja da unesem DNS u 3510i?

Pozdrav!

Ne znam,tvoj je telefon pa ces ti lakse pronaci ;)
Mnogima je download proradio sa ubacivanjem DNS-a...ne na tvom vec na drugim telefonima,a na 064
Koliko sam pronasao,SW za 3510i je jako bagovit i posle duzeg GPRS-ovanja sledi mu servis...Zato budi oprezan
Ukucaj 3510i na GOOGLE-u i iznenadices se sadrzajem.Moj savet ti je da:
1. Menjas operatera(prvo proveri kako radi na 063)
2. Menjas telefon

Pazi, ja imam Nokiu 3510i i mogu ti reci da je krs zivi. Takodje sam imao probleme sa DL sa neta, zbog cega sam vec trazio pomoc ovde na forumu. Takodje isti problem, nije hteo da skida nista sem teksta i slika u tekstu, znaci nikakav wallpaper, melodiju, igru, nista... I onda je bez ikakvih menjanja setovanja (inace sam podesio kako su mi pricali na korisnickom servisu) odjednom proradio (ono, malo radi pa zakuje) i DL je radio uslovno receno podnosljivo. E, ali onda drugi problem, zaglavljuje se pri reprodukciji melodija koje sam skinuo, posle cega sledi vadjenje baterije, vise pokusaja paljenja dok se (jedva) ne digne, ponovno podesavanje sata... ma uzas! Prodacu ga prvom prilikom.
Vas problem je skoro sigurno do telefona, ali pogledajte i podesavanja na sajtu
http://www.telekom.yu/SajtTelekoma/Mobilna/GPRS.htm

Nazad
Vrh Dno