Šta je novo?

3330 ili 6210

Sta ima da se pitas 6210 naravno:D

Ne bih se bash slozio.. Elem 6210 je poznat po tome da mu se deshava da mu crkava hibrid.. Mada je mlogo dobar fontele, ali ipak razmisli mozda o 6310..

E da od 3330 se zivi u servisima:)

6210

62-ki ne da nema nego NEMA u servisima... Pored 6110, moze se reci da je najkvalitetnija nokia ikad! 6310 je druga prica, posto je i dalje nov - i dalje ima problema sa softverom. Hibridi se na nokiama gotovo uopste ne kvare.. Ovo moze da potvrdi i Velja...

3330 imam ja i nista mu ne fali ( jos uvek) ! A da li se 6210 kvari to neznam...

Pitanje je izlisno....
Jednostavno 6210 ima mnogo bolji softver odnosno sam telefon je daleko napredniji. Ima mnogo vise memorije, IC port... Jednosavno ta dva telefona se ne mogu porediti.

Ovaj izvint'e ja bi samo da kazem da 3330 i 6210 nisu uopste ista klasa telefona ( if you know what I mean) te ih je stoga glupo i porediti. :D
3330 je tinejdzerski telefon dok je 6210 ipak za malko ozbiljnije korisnike.
A koliko se koji telefon kvari je prilicno subjektivna stvar, da se sad vec neuplicemo u price tipa izvor odakle dolaze telefoni, shokiranje telefona dekodiranjem, bla, bla, bla...

p.s. Moj glas svakako za 6210

Evo i ja potvrdjujem da je 6210 bolja od svake 3xxx nokie. To da se kvare cesto uopste ne odgovara istini, a pogotovu ne hibrid!

Nema diskusije, 6210 je klasa od telefona za 3330, a telefon je veoma pouzdan.

Pa u principu jeste to sve subjektivno a moguce je da je to ipak sluchaj samo kod nas.. A i opet je totalno pitanje kakav ti primerak zapadne a i imash garanciju u svakom sluchaju..
A da stvarno shto se tiche poredjenja 3x i 6x serije to je stvarno smeshno.

3x je serija za decu dok je 6x Buisness serija

zilet je napisao(la):
Proshetaj se do prvog servisa i pitaj ih koliko 62-ojki imaju tamo.. bice bar 3 komada.

Da nije malo mnogo po 3 telefona u svakom servisu. Kazem to zbog toga sto je serija 62xx uvek bila skupa i nezanimljiva siroj publici pa tako da ovih telefona i nema puno na nasem trzistu.

Telefon 6210 je bolji od 3330 i u pogledu robusnosti,SW-a, baterije itd...
Takodje ovaj telefon moze da odrzi lekciju i mnogo mladjim telefonima drugih kompanija.

Pozdrav!

alexa je napisao(la):
Da nije malo mnogo po 3 telefona u svakom servisu. Kazem to zbog toga sto je serija 62xx uvek bila skupa i nezanimljiva siroj publici pa tako da ovih telefona i nema puno na nasem trzistu.

Pazi i mene je zachudilo ali ogorman broj ljudi ima 62-ojke u sushtini nama uopshte nije tako loshe u ovoj zemlji.. samo se pravimo..navikli su ljudi da kukaju:)

zilet je napisao(la):
Proshetaj se do prvog servisa i pitaj ih koliko 62-ojki imaju tamo.. bice bar 3 komada.

Kod caleta u komsiluku imam jedan veliki servis... Ne pamte kad su imali 6210... Toliko o tome...

A i Velja je rekao svoje... :)

Vrh Dno