Šta je novo?

3310 speed dial

Zvrondan

Čuven
Učlanjen(a)
03.04.2002
Poena
619
Kako da na 3310 promenim u speed dial listi poziciju broj 1? Njoj ne mogu da pristupim a u njoj se nalazi neki broj
ranije upisan

koliko ja znam na svim nokia telefonima (a verovatno i na ostalim) je broj 1 za speed dial rezervisan za voicemail, i ne moze se menjati...

Misha je napisao(la):
koliko ja znam na svim nokia telefonima (a verovatno i na ostalim) je broj 1 za speed dial rezervisan za voicemail, i ne moze se menjati...
pa moze da se promeni broj za voice mail, pa jos ako se isti ne koristi...

Promenis broj voicemail-a,to to je tamo u meniju u messages....ja sam npr. stavio za broj voicemail-a *121# pa tako proveravam stanje racuna na 063(prepaid)

<<Ig®>>
+^+^+^+

ja sam npr. stavio za broj voicemail-a *121# pa tako proveravam stanje racuna na 063(prepaid)

Kako si uspeo, ja kad pokusam da stavim on mi posle # zapisti i kaze da ne moze ??

nenadiX je napisao(la):
Promenis broj voicemail-a,to to je tamo u meniju u messages....ja sam npr. stavio za broj voicemail-a *121# pa tako proveravam stanje racuna na 063(prepaid)

<<Ig®>>
+^+^+^+

A ja mislio da sam jedini :D
Ranije mi je bilo 1212 ali sad *121#...

Hvala na odgovorima.
A da li kod 064 postoji voicemail servis?

pTomic je napisao(la):
Kako si uspeo, ja kad pokusam da stavim on mi posle # zapisti i kaze da ne moze ??

Pa lepo,ja sad imam siemens-a ali pre njega sam imao nokiju 8210 i na njoj je moglo,lepo otkucas *121# i posle samo kad hoces da zoves drzis jedinicu...
A jel tebi nece ni da prihvati tamo kad podesavas broj pa kad trebas da potvrdis ili nece kad pokusas da zoves?

<<Ig®>>
+^+^+^+

ZoNi je napisao(la):
ne za voicemail, nego za glasovno pozivanje!

kakvo sad glasovno pozivanje? kakve veze ima voice dial sa jedinicom na tastaturi?

Evo u uputstvu lepo pishe: "Calling your voice mailbox:

In standby mode press and hold (pa onda ikonica za 1 na tastaturi), or press (pa onda opet ikonica) and (ikonica za dialovanje)."

tako da glasovno pozivanje nema veze sa ovim...

Znaci kad otvorim Voice mailbox number i kad tu upisem *121# i pritisnem OK onda mi ispise Invalid phone number ?? Tel. je 3310, ne znam da nije do software-a?

Vrh Dno