Šta je novo?

320gb?

Samsungov F1 od 640 GB se odlichno pokazao - averange read ~ 100 MB/s imash temu u Hard Disc-ovi. Sad za 320 GB modele neznam ali ako vec ocesh HDD od 320 GB kupi WD3200AAKS sa jednom plochom - averange read je isto ~ 100 MB/s

Samsungov F1 od 640 GB se odlichno pokazao - averange read ~ 100 MB/s imash temu u Hard Disc-ovi. Sad za 320 GB modele neznam ali ako vec ocesh HDD od 320 GB kupi WD3200AAKS sa jednom plochom - averange read je isto ~ 100 MB/s

Da, citao sam za WD da treba pazariti samo sa jednom plocom... Samo treba da pojurim da vidim koje su oznake bese... Fala... :wave:

Sada su svi 3200aaks sa jednom, osim ako ne naletis na neki stariji jer vise ne prave te starije... oznaka je 00B3A0 ;)

E bas ti hvala, da ne rovarim po benchu :D... Ok, videcu... :wave: Vidim da ima po radnjama sa 8 i 16mb bafera, naravno ,uzeti 16?

Poslednja izmena:
Nema na cemu :)

Svakako sa 16, mislim da je greska i da nema sa 8.

Inace hard je zaista dobar na svakom polju, bar kod mene za ovih 2-3 meseca koliko ga imam. Doduse imas za nekih 15tak eura 6400aaks ali sve po potrebi... ja planiram i taj za storage a ovaj za sistem i slicno. Brzi su. ;)

Nije tajna ali da ne reklamiram, uzeo sam u prodavnici u kojoj je tada bilo najjeftinije a sa ok garancijom i neotvoren naravno (to je danas slucaj sa skoro svima iako ranije nije bilo tako)... nadjes na berzi par najjeftinijih pa pozoves i raspitas se a poslacu ti na pm lokaciju gde sam ja uzeo. ;)

Vrh Dno