Šta je novo?

320\620 ?!!

vuk204

Čuven
Učlanjen(a)
18.08.2002
Poena
620
Ljudi vi niste normalni, nisam jos uvek isao tako daleko i ne bih se usudio ... bar ne sa hardverom koji toliko kosta.
Moju MSI sa 64 Mb sam tweakovao da radi kao 4400 znaci 275\550 i prezadovoljan sam rezultatima ali vi ste bas pravi gonici robova.:whip
Interesuje me da li moze i da li je potrebno\isplativo da se namontiraju neki pasivni kuleri na memoriju.

Ja sam moju MSI poterao na 304/594 i memorija vise nece , vrti neki automatski test i ne da vise , mada sam drugim programcicima i to resio ali dolazi do takve degradacije slike da je to tuzno. Takodje me zanima da se sa hladnjacima za memoriju dobijaju neke vece frekvencije ili ne. Ako je reda nekih 5MHz vise mislim da se ne isplati. Ima li nekog?

:D E pa ko ti kriv sto nisi kupio Leadtek-a !

Bez sve sale, i ja ocekujem uskoro jedan isti MSI, odlican je i on. Ako moze, sto ne bi isao vise ( a zivo se nadam da moze :) ) ???

Anyway, nasviraj ga do daske, pusti neki demo u looping dva tri sata i ako nakon toga nema nikakvih problema - to jest ako se ne pojavljuju nikakvi artifacti na slici - znaci da se memorija nije pregrejala i da nema problema.

ipin je napisao(la):
Ja sam moju MSI poterao na 304/594 i memorija vise nece , vrti neki automatski test i ne da vise , mada sam drugim programcicima i to resio ali dolazi do takve degradacije slike da je to tuzno.
Zabrinjavajuce !
Zar nije bilo receno u nekim drugim thread-ovima da moze mnogo vise ( Max, anyone...) ??? Koja ti je memorija ? Mozda se pojavila neka serija sa losijom memorijom ! :(

JA samo pitam koliko se dobija na o/c ako se stave hladnjaci na memoriju?

drapin je napisao(la):
Zabrinjavajuce !
Zar nije bilo receno u nekim drugim thread-ovima da moze mnogo vise ( Max, anyone...) ??? Koja ti je memorija ? Mozda se pojavila neka serija sa losijom memorijom ! :(

Na testu mislim da je verzija sa 128MB koja ima Samsung memoriju sto mislim da nije slucaj na 64 MB verziji....

ipin je napisao(la):
Na testu mislim da je verzija sa 128MB koja ima Samsung memoriju sto mislim da nije slucaj na 64 MB verziji....
Jeste na testu bila 128 sa Samsung 211 memorijom, ali se ovde svi ubise dokazujuci da se sve 64 karte bolje overklokuju od 128-ica...
Pa nije valjda da je samo kod MSI-a obrnuta situacija !?!? FX

Ajd ako neko moze to da potvrdi ili objasni, ja se rukovodio onim prvim saznanjem i namerno samo zbog toga uzeo MSI 64, iako sam po ceni slobodno mogao uzeti i 128. ctp; :(

Preuzimam je u ponedeljak pre podne, jos mi valjda nije kasno da promenim...

kako se zove program koji moze da mi kaze kolki je max moje kartice a da pritom radi stabilno??? bio je ranije neki post ali ne mogu da ga nadjem...

Vrh Dno