Uf ljudi mislim da se malko rasplinjavate i tonete u properties, dinamic controls, contraste i loodila, a zhivot prolazi

. Pogotovo Vuk unosi dodatnu konfuziju

, mislim maximalan respect za coveka, vidi se da poznaje materiju o kojoj pishe, ali po njemu ispada da nema nijednoj dobrog LCD-a tv-a i bate nista konkretno i u ceni i u kategoriji koja negde sve nas najvishe zanima.. Ni tamo ni vamo, nit trt nit mrt

. Aj ako se neko dvoumi, da ja probam da presecem agoniju

. Bez obzira na sve, koji god LCD-tv da ovog momenta kupimo, ubrzo ce se pojaviti noviji, lepsi, bolji, sa vishe opcija, sa manjom cenom, ali ubrzo cemo i mi zaci u neke godine, pa deca, pa obaveze, pa pravo iz puberteta u krizu srednjih godina bez da smo kupili LCD TV i uzivali ko ljudi

.
E sad, ja jedno vreme mozgah sta da kupim, a ja sam onako prilicno konkretan covek, pa evo vam moje iskustvo, mozda nekome pomogne:
Samsung 32 - prvo sam se nalozio na 32B, zbog mega povoljne cene za koju sam ga imao (800<), medjutim, pored njega ugledah, 32N koji je imao znatno bolju sliku (apsolutno bolju, i boje, i kontrast, i bela i crna itd..), ali i znatno skuplji. Ondak sam upao u mega ludilo, pa zagledah LCD-TV po gradu ko manijak, (panasonic, sony, lg, pa josh neki brendovi za koje nisam ni cuo), i na kraju izbor svedoh u to vreme na:
LE32M71B
LE32N71B
LE32R71B
Nekako mi je samsung, u odredjenoj cifri nudio najvishe u tom momentu (oko nove godine), e sad, posto sam stalno slusao price te pasce cena, te dinamic control, te ovo te ono, prodje sest meseci a ja LCD TV josh nisam kupio, pa vi vidite koliko je to ludilo kad upadnete u properties i modele..
U svakom slucaju, da skratim pricu, bio sam kod Maxe i video sam njegov LG 37LC2R koji moze da se nadje regularan i sa garancijom za 800E, i to je kraj duge potrage za LCD-TV-om. Gledah kod njega i Xbox 360 nakacen na tv i PC nakacen na tv i mogu reci LOODILO! Slika je vrhunska, igre sa Xboxa izgledaju BRUTALNO (kakav crni PC kad sam video Gears of war - lele :lupko

. Plus je to 37 a ne 32 inca - razlika drasticna - ma extra. Boje - dal je to expert Maxa ustelovao, vadio mu creva sta li, ali meni je ono savrseno. E sad, spojismo tv i sa PC-em, cisto da poblize osmotrim tv u ulozi monitora. I covek koji tvrdi da lcd-tv ne moze da odmeni monitor - je lood. Slika je brutana! A josh Maxa nije imao pravi kabl, sve jedno, dizah bench sajt da vidim kakva je vidljivost slova, kakav je za surf, itd, ma idi bezi, strava, najnormalniji monitor, samo od 37 inca - vrh! I za surf, i za rad, strava, ko baca pare i zlopati se sa nekim 19 wide i 22BW njesrima za surf, filmove, kuckanje, igrice, programe, a mozhe sve to da radi na 37 inca je lood covek. Multimedija - savrsena. E sad, na pc sam ga kacio zbog jedne presudne i meni jako bitne stvari. A to je da vidim kakvo mu je kasnjenje. I sad, ja to najbolje uocavam u igri q3 arena, jer sam ja covek quaker

. I kad sam poterao q3 na 37 inca i video sliku - sta reci, nema blura, nema kasnjenja ni u q3-ci, loodilo! To kad sam video, to je bila jagoda na vrhu shlaga - samo sam rekao kupljeno!
Mislim da su sve ostalo nijanse, a treba razlikovati bitno od nebitnog. Sasvim sigurno neki drugi model ima ili ce imati neki dinamic control ili properties crevca josh bolja, ali ovo sto sam ja video je zesce ali zesce spaljivanje mozga u trideset SEDAM inca, de cesh bolje, ono sto sam ja video je bilo extra. Sam TV izgleda strava, ima milijun nekih opcija, slike u slici, tv i pc u isto vreme, ma svasta nesto, za osam glava - nema greske! Ko to pazari,
sasvim sigurno se nece pokajati. Posle ovoga samo 50-60 inca 100hz LED full hd za jedno 2-3 god..
Eto, nadam se da ovo nekome moze pomoci, znaci KONKRETNO: za osam glava - najbolji izbor po meni je
LG 37LC2R..