A da navedes potrebu/poslove gde bi se danas tako nesto upotrebljavalo?
Ha-Ha-Ha!!!!!!nickname je napisao(la):au bre ti ko da nisi prochitao nijedan thread u kome se pominje a64
sve vas je vishe Ogi.-like klonova
NHF
nickname je napisao(la):au bre ti ko da nisi prochitao nijedan thread u kome se pominje a64
sve vas je vishe Ogi.-like klonova
NHF
Srga je napisao(la):Pa dobro ljudi nemojte sad drvlje i kamenje na klince koji su tek poceli da ulaze u celu pricu oko bench-a.
I mi smo nekad bili neobavestena deca :d
nickname je napisao(la):na ovom forumu sve ogi do ogija...
3. Vidim da cu morati da otvorim thread u vezi toga.Sale KG je napisao(la):Ja lepo rekoh da sam pronašao o čemu se radi, i iznesoh svoja zapažanja u vezi toga i da nisam došao do zaklučka da li ga treba blokirati. Internet radi i sa njim (udp protocol) i bez njega, pa lepo pozvah nekog PAMETNOG da mi to malo pojasni (srećom da ih ima još uvek na ovom forumu, da ih ne imenujem). Ne znaju svi sve i ne treba da znaju, jadni su oni koji misle da su takvi. Knjige postoje i u školama pa su opet tu profesori da ih malo pojasne, ili možda neko smatra da ih škole (učenici) ne trebaju (meni su bili od pomoći). Zato i služe valjda forumi, ljudi ovde treba da pitaju šta ih zanima i da dobiju konkretne odgovore na svoja pitanja. ''Resavce'' nisam zvao da se ukjučuju i komentarišu, ali šta ćeš oni se se sami pozivaju.
Što se tiče raznih ''pametnjakovića'' koji se javljaju na forumu i kače linkove koje prethodno traže po Google-u i posle se prave da su pametni nisam ni tražio da se jave. 99.9 % ljudi zna da koristi Google i da im vaša pomoć u vezi toga nije poterbna, zato je lepo jedan od PAMETNIH negde na ovom forumu već prokomentarisao dotične pa neću da se ponavljam.
Pa sad nemojte da se vređate nego me lepo i konkretno demantujte.
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari