Gedora
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.11.2012
- Poena
- 235
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 9 5900X w/Arctic Liquid Freezer II 280
- Matična ploča
- Gigabyte Aorus Pro B550
- RAM
- Kingston Fury Renegade 64Gb@3600mhz
- GPU
- Palit GameRock RTX 4080 OC
- Storage
- Kingston KC3000 2Tb, A-DATA XPG S11 Pro 1Tb, Samsung 860Pro 1Tb
- Zvuk
- 7.1
- PSU
- Cooler Master V1000
- Kućište
- Raidmax Engima
- Monitor
- Acer Predator X34
- Miš & tastatura
- Razer DeathAdder v2 Pro + Keychron K3 Pro
- Ostale periferije
- WH-1000XM4, Arctic 9
- Laptop
- HP Omen 16, Dell Latitude 5440
- Tablet
- Xiaomi Pad 5
- Mobilni telefon
- Samsung S23 Ultra
- Pametni uređaji
- Samsung S95B 65"
Sony KDXD7005 55"
- Steam
- gedora13
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Probao sam da kopam malo po forumu, guglao, ali ne nadjoh mnogo toga 'jasnog' za ovo nase podneblje... Dakle, kao sto naslov kaze, uskoro bih voleo da se prebacim na neki high refresh rate monitor. Moji uslovi su da bude 32ka, najvise. Ovo ostalo... pa malo je nerealno, ali ja sam godinama iskljucivo na IPS panelima i svakako 1440p na tu dijagonalu. Trenutno imam 'cuveni' AOC 31.5 sa 75hz i g-sync/freesync podrskom, nemam zamerku za tu cenovnu klasu, ali mi je masina 'narasla' u medjuvremenu, pa se osecam 'zarobljeno' kroz monitor od 75hz.
Ne manje bitna napomena je i da sam trenutno u WFH modu sa poslom, do daljnjeg (od kako je pocelo ovo sa pandemijom) i da mi koristi i za rad takodje. Rad podrazumeva kodiranje, nekoliko IDE prozora, tool-ova, par browser-a... Naravno, ako bih pazario dodatnu 32ku, mogao bih da predjem na dual setup i da uzivam i 'prostoru', svakako opcija.
Sta sam zapazio, ovako na prvu a i kroz Bench review - Dell Monitor S3220DGF. Gotivim Dell inace, tako da mi je to svakako opcija. Da li ima nesto jos sto ima smisla, za kupiti kod nas, a da je slicnih karakteristika i boljeg odnosa cena/kvalitet/performanse?
Hvala za svaki tips!
Ne manje bitna napomena je i da sam trenutno u WFH modu sa poslom, do daljnjeg (od kako je pocelo ovo sa pandemijom) i da mi koristi i za rad takodje. Rad podrazumeva kodiranje, nekoliko IDE prozora, tool-ova, par browser-a... Naravno, ako bih pazario dodatnu 32ku, mogao bih da predjem na dual setup i da uzivam i 'prostoru', svakako opcija.
Sta sam zapazio, ovako na prvu a i kroz Bench review - Dell Monitor S3220DGF. Gotivim Dell inace, tako da mi je to svakako opcija. Da li ima nesto jos sto ima smisla, za kupiti kod nas, a da je slicnih karakteristika i boljeg odnosa cena/kvalitet/performanse?
Hvala za svaki tips!