Šta je novo?

3020222...koji je to provajder?!

Marko[NOB]

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2001
Poena
604
Vrlo mi je bitno da saznam koji provajder ima ovaj ulazni broj... Sve sam probao, ali nisam nasao. Pomagajte....

Ako se dobro secam to je ulazni broj telekoma (ne ptt, vec telekom)... ali to je samo za radnike fime

Marko[NOB] je napisao(la):
Vrlo mi je bitno da saznam koji provajder ima ovaj ulazni broj... Sve sam probao, ali nisam nasao. Pomagajte....

to je sluzbeni broj telekoma. znaci ko radi u telekomu i dobio je u sluzbene svrhe da koristi mail i internet. samo da te upozorim ako korisits tudji nalog da ukoliko se pod istim userom loguju 2 korisnika nalog se automatski blokira...

Re: Re: 3020222...koji je to provajder?!

D-KEE je napisao(la):
to je sluzbeni broj telekoma. znaci ko radi u telekomu i dobio je u sluzbene svrhe da koristi mail i internet. samo da te upozorim ako korisits tudji nalog da ukoliko se pod istim userom loguju 2 korisnika nalog se automatski blokira...

Nisam znao za tu foru

Re: Re: Re: 3020222...koji je to provajder?!

gladiac je napisao(la):
Nisam znao za tu foru
Pa covek radi u telekomu:D.poz
P.S. Dobio si spotove kod milana su:)

Re: Re: 3020222...koji je to provajder?!

D-KEE je napisao(la):

moji ortaci su jednom prilikom imali nalog telekoma jer je cale jednome od njih radio u telecomu....

Znam da nisu uspevali da se uloguju u isto vreme, jednostavno server odbije. Znaci, ne moze da se nalog blokira kada je nemoguce da se dva usera nakace na isti nalog... zar ne?
ili se to promenilo, proslo je dosta vremena od kada znam za ovo.....

:wave;

Re: Re: Re: 3020222...koji je to provajder?!

][V][ATRIX™ je napisao(la):
moji ortaci su jednom prilikom imali nalog telekoma jer je cale jednome od njih radio u telecomu....

Znam da nisu uspevali da se uloguju u isto vreme, jednostavno server odbije. Znaci, ne moze da se nalog blokira kada je nemoguce da se dva usera nakace na isti nalog... zar ne?
ili se to promenilo, proslo je dosta vremena od kada znam za ovo.....

:wave;

ja znam da sam slucajno jednom kolegi blokirao nalog :( , doduse to jeste bilo pre 2-3 godine - ali ko se jednom opece...

Nazad
Vrh Dno