Šta je novo?

3 pitanja za vlasnike 6630 ili drugog nokia smartphone-a

vizionar

Čuven
Učlanjen(a)
22.05.2002
Poena
619
1. Kada stavim neku sliku kao wallpaper, telefon je malo rasiri i onda ona bude i mutna i tamnija nego sto treba biti.
Npr. kada je prikaze u Galeriji, slika izgleda savrseno. Ali kada je stavim kao wallpaper, izgleda veoma mutno i dosta tamnije. U cemu je problem? Da li se ovo desava i kod vas i kako to rjesavate?
2. Da li je moguce povecati font u sms/mms/mail editoru?
3. Memorijska kartica mi prestaje raditi iz cista mira. kao da nije uopste "ubodena" kad pocinjem da slikam npr. (javi mi Unable to access memory card...) a pri pokretanju telefona je vidi. Cak je vidi i iz Memory programa i tacno ocitava njenju velicinu i slobodan prostor, ali je kamera i ostali programi ne vide. U cemu je problem - tel ili kartici?

Puno hvala na pomoci!

U pravu si sto se tice slike ka wallpaper-a, malko je zamuti to sam a ja primetio.
Font nisam provalio gde se povecava i da li moze uopste
Sto se tice mem kartice tu moze da bude sve i svasta. Postoji problem tih telefona sa Kingston mem karticom.
jedno pitanje da li si probao sa drugom nekom karticom pa da vidis da li ce se taj problem ponavljati
Pozdrav

1. Rijesio sam taj problem - kako tako
2. Ovo me stvarno interesuje a niko ne zna. Moracu i za to sam naci rjesenje... samo da mi neko kaze da li je uopste moguce... al' jok, u se i u svoje kljuse :)
3. problem je bio u verziji softvera. I to je rijesene - opet skonto sam u cemu je kvaka :)

2. Mislim da ih ne možeš povećati... Postoji opcija da menjaš fontove u telefonu, ali za uvećavanje nisam čuo. Aplikacija ProfiMail ima opciju da menjaš veličinu fonta ("normal" i "small"), no taj programčić ima baš jako sitan font već postavljen po defaultu, pa kada i staviš na "normal", bude opet sitniji od onog kakav je u default e-mail clientu...

Interesuje me kako si resio problem sa wallpaper-om.Otkri mi tajnu.
Pozdrav

Farmatiraj karticu ako nece farmatiraj je u nekom drugom uredjaju pa onda ponovo farmatiraj u tel,sto se tice slike problem je u softveru najbolje ti je resenje u flesu ja sam to uradio tel ne da radi nego leti u svim aplikacijama, baterija uz norm.razgovore 4 dana a zakaci i peti.

Nazad
Vrh Dno