kicba
Slavan
- Učlanjen(a)
- 11.07.2007
- Poena
- 319
Dakle kupio sam pre mesec dana plocu polovnu i procesor am2, i to sam sve sklopio sa nekim ranijim komponentama koje sam imao. Kompjuter je mesec dana radio savrseno, sa svim normalnim temeperaturama, proveravao sam svaki dan. Juce da upalim kompjuter kad ono crn ekran, vrte se ventilatori. Izvadio sam memoriju, produvao, vratio i nista.Danas uzmem sagnem se pored kompjutera, i pritisnem power on dugme, kad ono cuje se jedva (skoro i da se ne cuje kad se odaljis 1m, i ako nije apsolutna tisina) 2x kratko beep. Napominjem jos jednom da se ovo mnogo slabo cuje, barem 4x slabije nego ono standarno jedno beep.
E sad jel moze neko od oka da mi kaze sta to znaci? Sutra cu poceti sa cupanjem svega i svacega sa ploce? U pitanju je gygabite ploca,Amd Athlon 3500, 1gb rama, sutra cu detaljnije opisati situaciju.
E sad jel moze neko od oka da mi kaze sta to znaci? Sutra cu poceti sa cupanjem svega i svacega sa ploce? U pitanju je gygabite ploca,Amd Athlon 3500, 1gb rama, sutra cu detaljnije opisati situaciju.
Poslednja izmena: