Šta je novo?

2x pci-e x 16

konstantinos

Cenjen
Učlanjen(a)
05.06.2010
Poena
169
imam msi plocu koja podrzava 2 pci-e x 16 slota sad mi treba pomoc ja imam palit 9500 gt da li mogu da ubacim neku drugu kartu pa da rade sli ili mora ista molim za pomoc

imam msi plocu koja podrzava 2 pci-e x 16 slota sad mi treba pomoc ja imam palit 9500 gt da li mogu da ubacim neku drugu kartu pa da rade sli ili mora ista molim za pomoc

Moraju iste, ali tu kartu stavljati u SLi je suludo, ako hoces bolju kartu prodaj tu i uzmi bar 9600/8800GT one su ti duplo jace od te koju imas.....

Koju plocu imas i da li tvoja ploca uopste podrzava sli ili cross?

ne mogu sad da trazim ali je za athlon procesore i ima dva pci-e x16 slota

Ocekujes da ti neko pomogne, a ne mozes da napises osnovne informacije.

Mozda imas plocu za cross, a hoces sli da stavis. Vidi prvo koja ti je ploca, pa tek onda da te savetujemo sta i kako i da li moze.

Mozda imas plocu za cross, a hoces sli da stavis. Vidi prvo koja ti je ploca, pa tek onda da te savetujemo sta i kako i da li moze.

Pa moze i SLI na CROSS plochi uz malo akrobacija sa driverima ali 9500GT stvarno nevredi da stavljash u SLI...

e evo zbog vas sam isao na tavan da trazim kutiju ploca je msi k9a2 cf-f

Oh bože pa nisi zbog nas. Sad smo mi kao neke zloće teramo te da se penjes na tavan i da se patiš. Jedino što ljudi ovde žele je da ti pomognu da ne napraviš grešku i probaš nešto što ne može.

Evo da resimo i tu dilemu. Ploca ti ne podrzava SLI(nvidia graficke kartice), vec ti podrzava 8X+8X CrossFire, sto ti znaci da mozes dve ATI kartice da stavis.

i koje dve atijeve da stavim a da im je cena neka normalna il je bolje jedna skuplja od dve slabije

Reci tacno koliko si spreman da platis i dobices predlog za najbolju grafiku u tom rangu

Jedna 5670 je oko 8000 dinara.

/generalno ljudi treba da shvate da su SLi/Crossfire čisto bacanje para, što zbog skaliranja, veće potrošnje, veće cene i lošijih performansi od "komparabilnih" jednoglavih karata za istu cenovnu svotu.

moja jeste 9500gt ali joj je proizvodjac palit moze li onda ona umesto ove

i sad malo pojasnjanje koja da bude u gornjem a koja donjem slotu i na koju da nakacim monitor

Realno ne znam koliko je pametno da objasnjavate coveku kako da upari ati i nvidiu a on ne zna koju maticnu ima. :-devil-:

ne ti mi znas,vukasin je lepo objasnio samo pitah jos nesto sto me je bunilo ali sad znam da se atijeve i nvidia karte medjusobno ne povezuju a ti sto se mnogo pravis pametan bolje cuti forum postoji da bi ti ljudi objasnili nesto a ne da bi te ismevali kao sto ti radis ja se tebi ne bih smejao u oblasti u kojoj sam dominantan :smackbum:

Nije mi bio cilj da se ti osecas ismejanim, jednostavno mislim da neko ko ne zna sta ima u kucistu i ne treba da petlja sa kombinacijom ati-nvidia. Nije sramota ako nesto ne znas, istina je ovde si da to sto ti je strano naucis, ali ipak trebas biti napredniji korisnik racunara da bi se sa ovim igrao.Na stranu to sto neces dobiti neku veliku dobit u odnosu na Ati single card. Moj savet za kupovinu do 8000din je polovna Radeon 4870 512mb pa uzivaj :wave: i bez ljutnje😀

novo je novo i ima garanciju sa polovnjacima ne bih da imam posla sta da radim kad mi rikne karta yato idemo na novu atijevu

pa ... ako je novo bolje ... onda nadji 4830 ili 4850 mislim da su negde oko te cifre od 8k ..... nego .... sta te briga ako je polovno a ima garanciju ?

sa garancijom moze bez nemam nameru uzeti pa posle misliti ako rikne sta onda a para nema za novu xexe onda samo da uradim ovo :crash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno