Šta je novo?

2x 8600 gt u sli modu?

@Šiki

Da, AMD, ti ne racunas jer si mogao da das 260 eura za procesor, dok neko drugi malo kreativniji za te pare sklopi skoro celu masinu.
Da ti si znalac, ocigledno 😀

E brate ovo je:Klanjanje:Klanjanje bash si rekao pravu stvar. Svako zna da sastavi konfiguraciju koja vredi kao nov fiat punto, nema tu umetnosti, i uvek je vazilo pravilo koliko para toliko i muzike.

@Flight ovo ide u potpis:d

Ocesh da kazesh da je INTEL mama ?:d

zasto, ali ZASTO, kada ljudi pricaju o OC procesora i o procesorima uopste, nikada ne uzimaju u obzir i maticnu plocu???? pa u sta ce da ubodu taj procesor??? direkt u steker???
AMD 4000 + Biostar TF 560 ~ 110 evra
aj mi molim vas kazite kombinaciju Intel procesora i ploce koji ce za te pare dati priblizan rezultat!!
kloknut AMD 4000 i Intel 2xxx daju priblizne rezultate, neki procenat u korist Intela. a kolika je razlika u ceni?

izvinite za offtopic

zasto, ali ZASTO, kada ljudi pricaju o OC procesora i o procesorima uopste, nikada ne uzimaju u obzir i maticnu plocu???? pa u sta ce da ubodu taj procesor??? direkt u steker???
AMD 4000 + Biostar TF 560 ~ 110 evra
aj mi molim vas kazite kombinaciju Intel procesora i ploce koji ce za te pare dati priblizan rezultat!!
kloknut AMD 4000 i Intel 2xxx daju priblizne rezultate, neki procenat u korist Intela. a kolika je razlika u ceni?

izvinite za offtopic

Recimo ga p31-ds3l i e2140 su oko 120e, ako se kloknu Intel ce biti brzi onoliko koliko je i skuplji. Ova kombinacija ce prakticno davati identicne rezultate kao i AMD tako da je samo pitanje licnog afiniteta sta ce se uzeti, *** ja stalno nesto naginjem ka AMD-u 🙂

Recimo ga p31-ds3l i e2140 su oko 120e, ako se kloknu Intel ce biti brzi onoliko koliko je i skuplji. Ova kombinacija ce prakticno davati identicne rezultate kao i AMD tako da je samo pitanje licnog afiniteta sta ce se uzeti, *** ja stalno nesto naginjem ka AMD-u 🙂

Vole bih da SMEM da te opovrgnem ali ostacesh nazalost uskracen za to... Ne da nece biti slicni po performansama kad se kloknu nego ni priblizno 🙂

Nazad
Vrh Dno