Šta je novo?

Hardver 27" Monitor QHD IPS

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Xert

Poznat
Učlanjen(a)
22.01.2022
Poena
35
Zdravo svima,

Potrebna mi je preporuka za dobar monitor. Graficka jeste slabija 1050ti ali se prvenstveno uzima zbog jace rezolucije kao i gaming-a jer je trenutni FHD sa 60hz osvezavanja.

Istrazivao sam razne monitore, pa se na kraju premisljam izmedju LG GP850P-B ili Dell G2724D ili naravno ako ima nekih boljih od ova dva modela u tom slicnom cenovnom rangu.

Hvala unapred

Mislim da je ovo peta tema u nedelju dana sa istim pitanjem, izlistaj malo "Šta da kupim?" sekciju.

Preporuka za Dell G2724D. Taj LG ima Nano IPS panel koji je poznat po lošem kontrastu, IPS glow-u i probijanju osvetljenja. Ali ne znam koliko je baš pametno upariti 1050ti sa QHD monitorom, teško će da izgura igre u toj rezoluciji, možda jedino ako se svi detalji spuste na low. Ako ćeš da menjaš uskoro grafičku, onda ok.

Preporuka za Dell G2724D. Taj LG ima Nano IPS panel koji je poznat po lošem kontrastu, IPS glow-u i probijanju osvetljenja. Ali ne znam koliko je baš pametno upariti 1050ti sa QHD monitorom, teško će da izgura igre u toj rezoluciji, možda jedino ako se svi detalji spuste na low. Ako ćeš da menjaš uskoro grafičku, onda ok
To je uredu, svakako mnogo vazniji ovako obican rad vise nego gaming, hvala na preporuci

Vrh Dno