Šta je novo?

24x mediji

drapin

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
26.07.2001
Poena
710
Da li kod nas uopste ima da se kupi 24x certifikovanih medija i gde ?
Ako postoji i neki izbor, koji su najbolji, odnosno kakva su iskustva ?

Definitivno najbolji odnos cena kvalitet a mozda i samo kvalitet imaju SmartBuy koje na komad mozes da kupis za 1,3DM sa slim kutijom... imaju 24 sertifikat i mene sluze bolje od Verbatima... E sad, vreme ce pokazati koji su dugotrajniji...

PS> rezach je 24X AOpen...

drapin je napisao(la):
Da li kod nas uopste ima da se kupi 24x certifikovanih medija i gde ?
Ako postoji i neki izbor, koji su najbolji, odnosno kakva su iskustva ?

`ajd` ovako. Ovo kod nas pretpostavljam da znaci u Srbiji/Beogradu.
Ja sam pre nedelju dana kupio u NT-softu (ulica makedonska- kod doma omladine) Smart Buy 24x, i kako sam se za novu godinu castio 24x pisacem, probao sam medije, i nemam nikakve primedbe, osim sto bih voleo da su ti mediji pakovani svaki u posebnom celofanu (kao sto je bio slucaj sa njihovim 16x cdovima), ali zato ovi imaju papirce na kome moze da se pise sadrzaj diska (al` nemaju celofan koji treba da se rascemandrlja da bi se doslo do diska). Cena je 13,5dm za pack od 10kom, pa ako ima neko jeftiniju varijantu za 24x medije, bilo bi fino da prijavi.

Srecni vam praznici

Fora je u tome sto su ti mediji jako kvalitetni pri snimanju na 24X... Dakle, i ljudi koji od mene snimaju 10x vise (Bane npr.) se slazu da su bolji od Verbatim DataLife diskova... E sada, da li su bolji od Verbatim DataLifePlus... ne znam... Ja nisam imao 24X DataLifePlus, samo Vockove color DLPlus sertifikovane na 16X... Posto sam AOpen-a flashovao, OPC mu je znatno poboljsan te nisam mogao da snimam 24x na njih... Iako je i to moguce... E sada, na MAT crne SmartBuy diskove sertifikovane na 16x je takodje moguce snimati sa 24x ali ne znam koliko kvalitetno....

Zasto uopste razmisljati o tome i kupovati Verbatim na 100kom da bi imali cene od 1.4-1.5 po komadu (mislim na DLPlus-24x-700MB) kada u NT softu mozete, u skoro svako doba uzeti silver 24x koji su takodje veoma kvalitetni... i to za 1.3DM po disku... Cak moze i za 1.1 u kesici.. za ljude koji svoju kolekciju drze po onim torbicama...

Toliko...

byMaX je napisao(la):
da bi imali cene od 1.4-1.5 po komadu (mislim na DLPlus-24x-700MB)

E, a gde ima tih DLPlus 24x?. Ako neko zna gde ima da se kupe Verbatim-i 24x neka slobodno kaže, neću mu ništa.

supernova je napisao(la):
E, a gde ima tih DLPlus 24x?. Ako neko zna gde ima da se kupe Verbatim-i 24x neka slobodno kaže, neću mu ništa.
Video sam prosle nedelje na Bul.Revolucije, u onom trznom centru preko puta Elektrotehnickog fakulteta. Info imas na 063/262-798.
Radno vreme je od 12h.

Nazad
Vrh Dno