Šta je novo?

2243nw vs. x233hb vs. g2220hda

Učlanjen(a)
17.11.2007
Poena
320
Koji je po vasem misljenju bolji i zasto?

Trenutno vagam izmedju prva 2. Kod prvog mi se svidja 16:10 ratio, a kod drugog 23". Iskreno, trenutno imam 940n pa bih prilikom prelaska na 22" voleo da ne izgubim njegovu visinu, bar ne znacajno. Ako neko ima iskustva sa ovim Acerom, koliko je on u stvari "visok"?

Ili mozda postoji nesto trece u cenovnom rangu do 140e???

p.s. Znaci 140e mi je apsolutni limit, tako da bih vam bio izuzetno zahvalan ako biste se uzdrzali od komentara tipa "dodaj jos 10 evra i uzmi.." ;)

Ja sam pazario acera x233hb. Mogu ti reci da sam veoma zadovoljan. Monitor je full hd(1920x1080). Nema nikakvih problema, i ne probija pozadinsko svetlo previse. Svaka preporuka, najbolji odnos cene i kvaliteta.

ovoliko je visoka 23" u odnosu na 19"

Imam ga vec 10 dana, acera x233h i prezadovoljan.

Poslednja izmena:
Ja sam pazario acera x233hb. Mogu ti reci da sam veoma zadovoljan. Monitor je full hd(1920x1080). Nema nikakvih problema, i ne probija pozadinsko svetlo previse. Svaka preporuka, najbolji odnos cene i kvaliteta.

interesuje me da li taj acer ima i vga i dvi ili samo vga ?

hvala

samo vga...zato je oko 12500....ne moze sve. i velicina i dvi za 12500...

Poslednja izmena:
Ako ces 23' sa dvi, onda lepo izdvoji 200+ evra......Mada ovo je sasvim dovoljno za filmove i igranje i sta vec.......... Pogledaj nekog asusa sa dvi prikljuckom veoma pouzdani modeli, a cini mi se da su oko 220 evra.

Poslednja izmena:
imam potrebu , sto inace radim u office-u . desktop mi je prikljucen na dvi , a laptop po potrebi prikljucujem na vga . to bi nekada bude super korisno . to je jedini razlog sto mi treba i sa vga i sa dvi-em .

Hvala svima..definitivno uzimam x233hb danas. Aj pa javljam utiske cim stigne ;)

Al zamalo..Nema ga nigde u gradu. Tj. ima ga na par mesta, ali da se naruci pa da stigne za dan, dva..pih, dzabe sam se cimao do bgda. Trenutno je porucen, pa cemo videti..
Inace, nije da reklamiram, ali kod ovako pipavih stvari se vidi ko je FIRMA, a ko boranija..u renomiranim firmama ti lepo otvore monitor, izvrte test, ako nadjes mrtvaka izvine se i odmah naruce novi model...a ne ko ovaj pajser s kojim sam pricao danas: "Pa znate gospodine mi ne smemo da otpakujemo monitore, nama ih proizvodjac salje zapakovane..a vi kupite pa ako imate 5 mrtih pixela rasporedjenih po ekranu, znaci nikako spojenih, mi cemo vam vratiti novac ili zameniti monitor"

Znaci nadjes 4 mrtva i posle toga samo da uletis u radnju sa palicom i izubijas "ljubazno"osoblje firme :)))))

ali kod ovako pipavih stvari se vidi ko je FIRMA, a ko boranija..u renomiranim firmama ti lepo otvore monitor, izvrte test, ako nadjes mrtvaka izvine se i odmah naruce novi model...a ne ko ovaj pajser s kojim sam pricao danas: "Pa znate gospodine mi ne smemo da otpakujemo monitore, nama ih proizvodjac salje zapakovane..a vi kupite pa ako imate 5 mrtih pixela rasporedjenih po ekranu, znaci nikako spojenih, mi cemo vam vratiti novac ili zameniti monitor"

Znaci nadjes 4 mrtva i posle toga samo da uletis u radnju sa palicom i izubijas "ljubazno"osoblje firme :)))))

Pa ne bih baš rekao da je tako... Meni ni u jednoj firmi nisu hteli da raspakuju monitor i da provrte testove kako bih se uverio da nema mrtvih piksela. Jedino su u pakomu rekli da monitor sa police mogu da istestiram i da ga kupim sa nižom cenom od regularne, a ako hoću NIB monitor, onda nema testiranja, već šta mi bog da! :D

Druze sta da ti kazem..? Meni su u "onoj" firmi na banovom brdu rekli da ce mi svaki monitor otvoriti i dati mi da ga testiram pre nego sto ga kupim..nije sarena laza, posto su mi vec jedan otvorili i nasao sam mu mrtvi pixel, a u drugoj firmi su cak isli i dotle da su mi rekli da je zvanicna politika firme, da monitor spakujes i odneses kuci, istestiras ga i u roku od 2-3 dana vratis i zamenis ako nadjes ijedan mrtvi px.

Ma ja sam mislio na komentar o "renomiranim firmama"! Ovde u NSu ni jedna veća i "ozbiljnija/renomirana" firma nije htela da mi izađe u susret i dozvoli da se monitor otpakuje i testira! :(

poz

Ma ja sam mislio na komentar o "renomiranim firmama"! Ovde u NSu ni jedna veća i "ozbiljnija/renomirana" firma nije htela da mi izađe u susret i dozvoli da se monitor otpakuje i testira! :(

poz

MA ok, ne sumnjam da i medju njima ima svakavih. Iskreno i ja sam bio bas prijatno iznenadjen od strane ove dve firme u bgdu. poz ;)

Vrh Dno