Šta je novo?

2243nw Samsung

ElemenT

Slavan
Učlanjen(a)
04.02.2006
Poena
301
uzeo pre neki dan .. i imam mali problem .. i verujem da nije do njega nego do mene .. kao prvi problem je: slova su malo pomerene vide se josh jednem slovo na slovom
nadam se da ce me neko razumeti ;)
a drugi imam neke linije sa strane ako otvorim neki program recimo TC ili FF ..
ali ako gledam film sve je super, slika je dobra ali ovako me ubija ..
jel bi pomoglo ako ga nekako prebacim na dvi ? ili shta kako
hvala ;)

Doticni model nema DVI i ne moze da se "nekako" prebaci.

Probaj sa Clear Type.

Takodje, bilo bi dobro da odes do komsije i da probas monitor kod njega, da bi bio siguran da problem nije do tebe.

Poslednja izmena:
pa uspeo sam "nekako" da prebacim na DVI, poshto postoji onaj mali shteker koji to omogucuje .. i dobio i bolju sliku .. i onda sam probao bez produznog i sad imam lepo sliku, ali hvala u svakom slucaju ...

E ako je slika lepa, ondak nista ne diraj. Znao sam da je do produznog, jel trozilni??
I reci mi jel taj shteker sa uzemljenjem ili bez??

Lol...

Umesto da pomognete čoveku vi se sprdate sa njegovim neznanjem na temu.
@ElemenT
To što si nakačio DVI adapter nema nikakvog uticaja jer monitor nema DVI izlaz.
Što se tiče produžnog, jedino je moguće da od eventualne šume kablova imaš neke smetnje pa ti se čini da
si nešto rešio kada si monitor uključio direktno u utičnicu, ako sam dobro razumeo.

Moguce da strujni kablovi ometaju signal, btw ni jedan monitor nema DVI izlaz vec ulaz (input). :)

A vi sto zezate decka ste se svi nauceni rodili.... lol

Decko je prebacio monitor na DVI konektor n a kartici koriscenjem DVI>DSub adaptera ("onaj mali shteker koji to omogucuje ").

99% kontakna greska prilikom prvog povezivanja ("i onda sam probao bez produznog i sad imam lepo sliku"), pa neki od pinova nije lepo legao i pojavljivali su se duhovi.

Nazad
Vrh Dno