Šta je novo?

21' polovnjaci

vidakm

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Ortak je poceo da preko Bozica uvozi 21' monitore Siemens MCM 21p2.
Posto se u proslosti dosta raspravljalo o poslovanju doticnih, intresuje me da li neko zna da li se situacija popravila jer bih monitor dobio po zaista povoljnoj ceni. Monitor sam pregledao i utvrdio da je skroz OK, slika je ostra. ima OK kontrast i TCO 99. Da li je neko imao iskustva sa ovim i ako jeste o cemu se radi jer sam planirao da prodam moj 757DFX koji me savrseno sluzi da bih kupio ovaj.

Koliko ja znam B&S uvoze monitore, a tvoj ortak moze samo od njih da ih kupuje na veliko/malo ;)
Sto se stanja tice, poslovnost je ostala na istom nivou, a ako monitor mozes da dooobro pregledas/proveris, za male pare izmes i bez problema vratis u roku od 6 meseci (toliku garanciju daju), pa si jos spreman da se kockas.... Odluci sam.

Uzmi pa probaj......inache ( relativno )stari threadovi su u ovom sluchaju josh uvek aktuelni.......ko ne riskira taj ne profitira....kocka je to.....

Pazi ovaj model je bio sasvim ok. Fora je u tome sto cu ja moci da proberem i iz vece kolicine izvucem valjda neki da valja...
Ovom Siemens-u stoji da je proizveden u martu 2001 sto i nije tako lose...

Crni je napisao(la):
Koliko ja znam B&S uvoze monitore, a tvoj ortak moze samo od njih da ih kupuje na veliko/malo ;)
Sto se stanja tice, poslovnost je ostala na istom nivou, a ako monitor mozes da dooobro pregledas/proveris, za male pare izmes i bez problema vratis u roku od 6 meseci (toliku garanciju daju), pa si jos spreman da se kockas.... Odluci sam.

Ne razumes se u poslovnu taktiku. :mrgreen: ;P

vidakm je napisao(la):
Pazi ovaj model je bio sasvim ok. Fora je u tome sto cu ja moci da proberem i iz vece kolicine izvucem valjda neki da valja...
Ovom Siemens-u stoji da je proizveden u martu 2001 sto i nije tako lose...
Ma nije problem da ti proberes neki koji lepo radi, ali je pitanje koliko dugo ce tako da radi.
To kazem zato sto provereno znam da ih tamo pre prodaje malo nabudze u servisu da slika bude sto bolja ;). Znaci, moze da ti se zalomi da ti utrci neki zaista dobar primerak, a opet moze da se desi da ti par meseci radi lepo i onda odjednom da ispusti dusu (taman kad ti istekne garancija), mada kocka je i sa novim monitorima, ali novo je ipak novo i imas ipak godinu dana garanciju, a razlika u ceni je dosta manja nego sto je razlika u kvalitetu (narocito izrazeno za manje dijagonale).
E sad, ako si kockar idi birkaj, prekrsti se, malo bajaj, pa kupi...

Nazad
Vrh Dno