Šta je novo?

21" CRT Monitor BEST BUY???

Učlanjen(a)
17.10.2004
Poena
309
Zanima me da me neko uputi... posto nisam bas najupuceniji... ;)
koji je 21" monitor best buy (znaci da me neodere bas po usima ali da bude ok). Otprilike mi samo napisite neke cene. 'Fala.

Podji na www.pricewatch.com i pogledaj pod 21 i 22 inca. Za $400(cca 300 EUR) imas monitor da biras, i to one jace modele. Ako nemas nekog vani, jedna firma koja prodaje projektore (imas oglas u SK) ce ti uvesti to za odredjeni procenat. Mislim da ti je ovo najbolje.

A jel postoji neki jednostavniji nacin? to mi nekako komplikovano zvuci da uvozim iz inostranstva...

Slab je izbor CRT-ova, a naročito tih koji se malo prodaju. Nije neki profi model, ali je moja preporuka: 21"SAMSUNG 1100DF Max 1800x1440/75Hz-0.25mm - 367 Evra. 3 godine je garancija, Erc ima dobar servis za ne daj Bože, a cena je povoljna, bilo koji drugi model da pronadješ na našem tržištu, koštat će mnogo više.
Kada uzmeš digitron u ruke, za tačku od 0.25 mm i oko 20" efektivne dijagonale, tzv. native rezolucija je 1600x1200 na 85 Hz. Možda bi mogao i da ga OC na 100 Hz. :D

Nisi spominjao da li u obzir dolazi neki polovan 21" ?
Veoma dobrih modela, starih 2-3 godine, sa Trinitron cevkom i 6 meseci garancije (uvoz) ima za oko 170-180 Evra.

Ja bi uzeo polovan 21, samo mora dobro da se proveri... ako nista drugo, u toj klasi nema toliko krsa, pa je velika sansa da nadjes ok primerak.

Vidi na bozic.co.yu, imaju prvu klasu za oko 160EUR, a imaju i Eizo T962 za 180, pretpostavljam da je vrhunski ali nigde da nadjem specifikacije. Ja cu verovatno njega da pazarim, jedino me brine tezina od 33kg na moj slabasni stocic :D Al nema veze, ima i on da padne novi

Pa moze da dodje i polovan u obzir... samo mi malo objasni gde je to i kako doci do toga :d i reci mi dali moze da se uzima na rate?

Pa vidi na www.bozic.co.yu detalje, za sada znam koliko i ti... imash tamo fon pa ih okreni

Vrh Dno