Šta je novo?

20000 evra

ima ima.. Peco, sta mislis o nekom bench timu? Ja cu prijaviti aplikaciju dve svakako kao pojedinac, mada nebi bilo lose ni da se napravi ekipa :D

Kolko sam procitao autor je odgovoran za sve, a vip ima skoro sva prava nad app (osim moralnih prava intelektualne svojine |))...
ovo lici na onu pricu o najvecem krompiru i nagradi od 50$... |))

Pa i nije tako, vise je u pitanju kompromis. ti si obavezen da aplikaciju odbjavis pod free, a imas imas pravo da usavrsavas program i svaka naredna verzija je tvoja..

Kolko sam procitao autor je odgovoran za sve, a vip ima skoro sva prava nad app (osim moralnih prava intelektualne svojine |))...
ovo lici na onu pricu o najvecem krompiru i nagradi od 50$... |))

Pa pre će biti još jedna od sličnih akcija koju gura google zarad androida.

ima ima.. Peco, sta mislis o nekom bench timu? Ja cu prijaviti aplikaciju dve svakako kao pojedinac, mada nebi bilo lose ni da se napravi ekipa :D

Hocu da znam koliki je moj deo! :D

Salu na stranu, meni bi iskreno bilo veliko zadovoljstvo ukoliko ovde ima programera koji bi se na ovom zadatku udruzili pod kapom bencha (naravno, necemo se ugradjivati :D )

Naravno obezbedili bi ste prave kape clanove time? :p

Salu na stranu, ja bi bio voljan da ucestvujem u takvom projektu, sta vise mogao bi da se vatim posla da budem vodja.. Ako bi bio bench tim, naravno imali bi sastanke u bench-hausu.. :D I ono, nadam se podrsku clanova sa testiranjem na njihovim telefonima.. posto jedno je simulator, a drugo je pravi telefon..

Ajde ovako da pokusamo.. ako je neko voljan da ucestvuje u projektu, nek napise ovde..

Za one koji ne znaju pricu o krompiru:
Lik da oglas: nagradna igra nagrada 50$ za najveci krompir... u usa.
Stignu mu bukvalno tone krompira... dodeli 50$ za najveci krompir, ostatak proda i stavi par 1000 u dzep |)
Tako i ovo... dobiju tonu aplikacija, nek 10% bude korisno... nagrade jednog, ostalih 100-nak daju kao free dodatak za telefon koji se uzme u vipu... svi srecni, a oni prodaju koji krompir vise...

no, to sam ja samo ljubomoran sto ne ucestvujem |>>

Ne znam o cemu ovde ovoliko pricate..

Učesnik ima pravo da aplikaciju koju je prosledio Vipu i na Android Market dalje razvija, kao i da je u narednim verzijama učini komercijalnom, odnosno da je nezavisno ekonomski iskorišćava ili njome raspolaže.

Tacno, ali onda oni imaju pravo na tvoj code, ideje, viziju, sta vec i imaju puno pravo da je dorade i plasiraju. Da ne pricamo o tome da oni imaju mnogo vece resurse za kampanju, marketing itd. sa kojim ti kao individualac ne mozes ni da se takmicis.

Kakav crni marketing.. prodavati programe za telefone ovde je kao prodavati cesmovacu.. Vipu trebaju aplikacije koje ce isporucivati uz telefone.. to je ocigledno.. ti ako zelis da tu aplikaciju dalje razviljas i prodajes na stranom trzistu slobodno, a zar stvarno mislis da ce jedan vip da se cima i da prodaje neku aplikaciju za 5-10 dolara na android marketu.. Mislim ne znam stvarno sta imas protiv.. Ako ti se ne svidja nemoj da ucestvujes..
Mada da budem iskren obicno ovakvi komentari dolaze od ljudi koji bi voleli da znaju ali im je krivo sto ne znaju pa druge ljude odvracaju od necega..

Evo vam lepe ideje za aplikaciju:
10. I Am Richer ($200) – The highest priced Android application to-date that does nothing but let everyone know, via its blue glowing diamond-like image, that you can afford an application that essentially does nothing (see image below).

i-am-richer-google-android-app.png

To je postojalo i za iphone, bio je crveni kamen i dosta skuplji!

@nnnn
Nisi shvatio poentu, nemam ja nista protiv, slobodno ti probaj, posto mislis da mi svi nemamo pojma. Necu da ti kazem gde gresis zbog tvog stava. Srecno.

Ja se iskreno nadam da ljudi koji mogu da naprave aplikacije koje bi neki operater "zloupotrebio" za svoju korist, mogu da prodaju te iste aplikacije bez da učestvuju na ovoj nagradnoj igri... Shvatam koncept "najvećeg krompira" - ali, ko neće da šalje svoj krompir, ne mora :)

Tacno, ali onda oni imaju pravo na tvoj code, ideje, viziju, sta vec i imaju puno pravo da je dorade i plasiraju. Da ne pricamo o tome da oni imaju mnogo vece resurse za kampanju, marketing itd. sa kojim ti kao individualac ne mozes ni da se takmicis.

Ako se ne varam, VIPu se salje .apk, ne source aplikacije

Ako se ne varam, VIPu se salje .apk, ne source aplikacije

Prijatelju, slao - ne slao, nemash vishe prava na to ... Prochitaj pravila ... Ako shta ode u 3 lepe, TEBE nema, njima svejedno ... Ako im bude volja da stave na svoje telefone - stavljaju dzhaba - a ti da chutish ...

Krompir ...

Ne moras quote-ovati post iznad svog.
Nemas prava na to sto si poslao, ali imas prava da source aplikacije koristis za unapredjivanje iste.
Uostalom, niko nikoga ne tera na prijavljivanje, a ljudi non-stop nalaze zamerke.

Krompir ...

Na kraju ključna rečenica:

"Vip zadržava pravo promene ovih Opštih odredbi i uslova tokom celog trajanja takmičenja."

Ovo je sklepao neki bankar.:p

Vrh Dno