Šta je novo?

200+ java igara za Nokia telefone !

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
http://nmproject.cjb.net

Oko 10Mb java igara za nokia mobilne telefone !!!
Sajt sam sklepao za sat vremena pa se nemojte smejati :mrgreen:

Ako ovo nije u skladu sa pravilnikom, brishite :wave;

svaka ti se dala...

uzgred ako neko ima nesto za simensa s45i nek se javi :) nece da skodi

Server not suporting resume.... :( A getorder kilavi, od jutros nije nista pocinio, i dalje stoji na zahtevu :(

Imam 2 paketica sa igricama, jedan za nokiu jedan za SE. Mogu da posaljem nekom ako hoce da zakaci na net.
E da.. imam i jednu za s45 zove se Jump'n'Run Witchcraft type;

Videcu da nabavim jos

Pa zakacheno je na tripod :(
Ajd recite gde ima free space da okachim !!!

Evo petri je poslao jedan dobar paket od 3 mega... Hvala mu. Do sutra cu sve okaciti razvrstano po kategorijama.
Evo upravo skidam gengisovu arhivu.

Gengise, pokusao sam da skinem arhivu prvo sa menagerom, dodje do 2.5MB i ono fljas... Pokusam sa getorderom, ne skine ni on vise od ta 2.5MB. Skinem sa ordera, pokrenem, "unexpected... bla bla".

Ma nije ni bitno, Petri je obezbedio jos jednu arhivu od 30MB ( Hvala mu opet :mrgreen: ). Mislim da ce nam to biti dovoljno. Znaci ukupno 45MB igara.

Ovih dana cu to sve lepo da okacim, i postavim sajt.
Hvala svima!

Kada resim sve oko igara pocecu da kacim gomile polifonih melodija...

Ajd videcu ja da prebacim vecheras na neki drugu server...Bego ako budesh kachio polifone, neka sve budu sa NORMALNIM nazivima a ne ono 1122oolkj.midi i takva sr..a ! Bilo bi cool napraviti jedan sajt na kome ce biti sve za telefone za potrebe benchmark foruma...Ajd ja cu vecheras ovo da prebacim...

evo dizajn sajta je gotov http://www32.brinkster.com/nicecream2/
uskoro ce doci i domen... do sutra...

Aj molim vas pogledajte, i prijavljujte greske i primedbe dok ga jos nismo pustili u rad.
Sutra radim kategorizaciju, cim se dogopam petrijeve arhive.

Ljudi, jel ima neko registraciju za programe firme reqwireless (EmailViewer i WebViewer za nokia Series 40?) Imam programe, ali mi istekao try out period... Treba mi sifra :)

max,pravac na forum.mediaplace.nl tamo napravi par postova i trazi od Dusta(webmastera) da ti da pass za njegov privatni ftp
tu sigurno ima,to je najbolji private ftp za sve zive telefone

Jel si ti na tom forumu clan? Ako jesi, ajd molim te ti okini jedan post za mene, posto sam dosta van kuce sada i cesto proveravam postu na telefonu :) A ovaj mi daje 10 acces-a dnevno :((( Moze? Ako ti je frka, otici cu ja :)

Nazad
Vrh Dno