Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Nego lepo zameni ti taj N150 ruter vreme ga gazi sa nekim novijim modelom Netgeara i obavezno gigabitni dual band da jeNe mogu i dalje da kazem da mi je do kraja jasno, ali ne bih vise da dmaram. Hvala svima na pomoci.
Nego lepo zameni ti taj N150 ruter vreme ga gazi sa nekim novijim modelom Netgeara i obavezno gigabitni dual band da je
Au covek tebi ne vredi vise pisati vrtis jedno te isto za taj ruter N150 stndard je to odlicno, kazes kako imas sve uredjaje od jabuke pa otvori se i kupi krshten ruter vec sam ti u predhodnom postu napisao taj sto imas je yugo a ti bi da bude ferrari i svi Netgear i Asus ruteri imaju u podesavanju ono sto tebi trebaNemam vise mac. Moze li nekako preko iPhone-a, iPada, androida?
Sto se ovog protoka tice, meni ne prelazi 50 mbps, ni sa kojim podesavanjima, a opet sta god da podesim, do 50 ide bez problema. Up isto postize 4 mbps pri svakom podesavanju. Kao sto rekoh vrlo mi je cist etar i imam relativno malo komsijskih rutera. Da li je moguce da je prosto ruter "oslabio" pa ne moze da izbaci vise od 50 mbps?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari