Šta je novo?

2 pitanja!!!

BattleNexus

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
319
OK!!!Imam samo dva pitanja???
1.Da li na netu ima language pack instalacije(znaci imam neku igru cije je okruzenje npr. na spanskom znaci tekstovi i vokali odnosno glasovi sve na spanskom pa hocu da instaliram taj pack da mi igra bude na engleskom) za igre za download???
2.Ako takvo nesto postoji da li iko zna mozda neki dobar link za to ili nesto slicno tome???

P.S.(Google mi nije od velike pomoci,tako da se ne trudite pisati da trazim preko Googla i jos uvije trazim ali nista od rezultata!!!)

pa jedan univerzalan sajt tesko da ces naci
Daj igru koja ti treba pa da vidimo ili googlaj za svaku nema druge

OK!!!To je jedna stara igra koja je izasla prije 3 godine(2004).A naziv je "Sacred",nazalost mogu samo dati naziv posto igra je 1.36 gb to je tezina instalacije.Ona mi je na spanskom a rasturam english samo,i nista ne razumijem ni reci.Razlog zbog cega sam je nabavio je taj sto ce u martu '08 doci sacred 2.I bio sam skinuo par trailera da vidim kakva je igra.Nema sta extra je.Pa sam odlucio da prvo probam 1 dio cisto da vidim da li je vrijedna da se na nju baci pare.Moram priznati da jeste.Ali opet igra je klasika a ja cuvam i nabavljam sve stare igre koje su bile odlicne i jos uvijek jesu,ali prije ne go nabavim drugi dio neke igre prvo moram probati 1 dio cisto da znam storyline i likove i tako dalje.
Ali to nije bitno!!!

Hvala vam na bilo kakvoj pomoci!!!To stvarno cijenim!!!

Pa mislim da ti je lakse da probas da nabavis verziju igre na engleskom, manji ti je cim.
Pero, genijalcino, opet si sam sebe nadmasio ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno