Šta je novo?

2 pitanja u vezi Sony Ericsson-a K300i...

risa

Čuven
Učlanjen(a)
27.04.2003
Poena
675
Kupio sam skoro ovaj mobilni i interesuju me 2 stvari:
1. Hocu da ukljucim phone lock pa mi trazi fabricku sifru a ne znam koja je?(tipa 1111 ili 0000 itd)
2. Ne mogu naci na mobtelovom sajtu (mobtel.co.yu) podesavanja za GPRS...
Zna li neko?
cheers :wave:

Nasao sam fabricki code tj. lock... 0000

nisam nasao podesavanja za GPRS...

pa za gprs pozovi njihovu tehnicku podrsku i trazi da ti posalju podesavanja ili da ti izdiktira i to je to

Trebalo bi na njihovom sajtu da budu podesavanja, ako ih nema onda sigurno imaju broj na koji posaljes poruku pa ti onda stignu kompletna podesavanja za taj telefon. Procackaj malo, siguran sam da tako nesto postoji.

za podesavanje na 063 posaljes samo tekst gprs na 9863 i oni ti posalju podesavanja, isto tako i za mms samo u poruci stavis mms i posaljes poruku.(mislim da je 9863 ako nije onda 9830 :) mislim da su podesavanja 5 din tako je bar pre bilo).

For the record, ne mogu parametri da se posalju na sve telefone, postoje izuzetci.

hm...nisam primetio dosad sam izmenjao motorole,nokie,siemense,SE..i nije bilo problema...jedino :)) nije hteo da radi MPx200..

[Miki] je napisao(la):
za podesavanje na 063 posaljes samo tekst gprs na 9863 i oni ti posalju podesavanja, isto tako i za mms samo u poruci stavis mms i posaljes poruku.(mislim da je 9863 ako nije onda 9830 :) mislim da su podesavanja 5 din tako je bar pre bilo).

uspelo je tako
thx :)

Nazad
Vrh Dno