Šta je novo?

2 pitanja molim pomoc hitno

• Začetnik teme Začetnik teme Rocket
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Rocket

Čuven
Učlanjen(a)
14.04.2003
Poena
604
1.Kako instalirat Win 98 s XP/ea.Probao sam kreirat dos particiju preko fdisk i uspjelo je instalirao sam ali samo s 2GB. Ponovno pokusam na napravim malo vecu particiju ali nesto sam cackao po fdisku pa sada pise kada zelim instalirat Win 98
windows setup requries 7340032 bztes avalieble...

2.Dok sam imao 2 Gb probo sam instalirat modem i uspio sam ali se nisam mogao konektovat na internet pise mi neki error 630 u kojem kaze da mi nije nesto prikopcano.Sve sam provjerio sve je prikopcano, a modem je pravilno instaliran (hradware software)
Mozda treba neki checkbox otkvacit.Prijtatelj mi kaze da je i njemu isto pisalo error 630 i da je samo trebalo nesto otkvacit.Rece mi da je zaboravio sto.
Hvala

Sta tacno hoces da uradis. Da li zelis da imas Window 98 na masini koja vec na sebi ima Windows XP pa da bude BUAL BOOT ili sta. Nisi bas napisao mnogo razumljivo. U svakom slucaju ako je ovo gore tacno i zelis da imas dva sistema na jednom racunaru probaj to da napravis sa program VirtualPC. Preko njega mozes da instaliras na postojecu masinu koliko god hoces istih ili razlicitih sistema tako da ce tvoj originalni sistem biti glavni ili HOST a svi drugi sistemi ce preko VirtualPC-a biti GUEST sistemi. VirtualPC pravi Virtualne trake (kao virtualni hd) na tvom racunaru i to za svaki sistem posebno. Brzina VirtualPC-a je oko 70-90% brzine tvog racunara.

za vise informacija pogledaj sekciju korisni programi na sajtu http://infinite.on.neobee.net/ i nadji tamo taj program. Mislim da je u sekciji Ostalo.

Nadam se da ce ti to pomoci.

Nazad
Vrh Dno