Šta je novo?

(2 pitanja) Jednostavan mod GZ-X1

zeko

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
360
Skoro sam napravio osvetljenje za tastaturu u crvenoj boji, monitor ima crvene na sebi, pa dosao i red na sredjivanje kucista :)

Generalno mi se dizajn kucista izuzetno svidja (em je dust-free, sto mi odgovara s obzirom na to koliko redovno usisavam sobu :) A vec sam i napravio filter za prasinu za dva 12cm intake fana, a zeleo bih jos dve sitnice da promenim na kucistu oko kojih mi treba vas savet:

1. Crvene diode umesto plavih. Pitanje u vezi njih je koje (gde/iz cega) diode kupiti/izvaditi a da budu kvalitetne-trajne? Posto znam kada sam pravio neku glupost, koristio sam led iz kineske lampe od 150din, i lepo je radilo prva dva meseca :S:

2. Ofarbao bih dugme i vratanca u crno. Pitanje u vezi toga jeste hiljadu puta prezvakano ovde, ali cime da farbam? :D Naime farba na kucistu je i uzivo nalik onoj na slici (vidi dole), a ja bih voleo ako vec farbam da ofabani elementi ne "strce"... Na sajtu pise da je ovaj prednji deo napravljen od ABS-a (? sta god to bilo). Dugme je cini mi se plastika, a vratanca alu lim. Jel moze obican sprej ili...?

Evo kako sam ja to zamislio da izgleda:

Pre:

Posle:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno