Izvini, malo ispravke: 99%. :-devil-: Kajem se :d Zbog toga ću klečati na kukuruzu bar dva sata. I izmoliću dva očenaša i tri zdravomarije.borab je napisao(la):Lava se profesional. Zasto bih koristio nekoliko adware programa. Treba li i da koristim nekoliko antivirusnih. Odakle Vam tolika paranoja, a 95% koristite nelegalne windowse , winamp-ove, Corele, tot. commandere.
Upravo za to služi Webroot Spy Sweeper kako napisah dva sprata višet.o. je napisao(la):Secam se da mi je uleteo neki update13.js menjao je HomePage pri svakom podizanju Windowsa, a kad sam ga obrisao jedva sam dizao Win jer ga je i dalje pozivao. Jel nesto od ta dva programa ili neki AV cisti to djubre, da se lakse odlucim, to bi mi znacilo.
@ borab ej ja koristim legalni winamp![]()
Dabar je napisao(la):Upravo za to služi Webroot Spy Sweeper kako napisah dva sprata više.
ZoNi je napisao(la):Spybot, definitivni pobednik je SpyBot, jer ima deo koji aktivno nadgleda sta se desava na racunaru...
skydiver je napisao(la):Ja sam koristio Spybot S&D i Ad-Aware uporedo i uglavnom je Ad-Aware nalazio mnogo vise spywera. Ali od kada sam presao na FF, bukvalno nema nicega od tada. Tako da sada updateujem samo Ad-Aware, i proveravam jednom mesecno cisto fore radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari