Šta je novo?

2,5" hdd rack-koji i da li ima kod nas?

scouser

- Box -
Učlanjen(a)
01.01.2005
Poena
775
Posto je passport ispustio dusu resio sam da probam resenje iz naslova.
Treba mi 2.5" hdd rack u koji bih stavio neki 2.5 hdd,to sad nije bitno,bitno je da ne znam koji rack pa ako moze malo pomoci.Pozeljno je da ima e-sata i usb,da bude sto kvalitetniji,cena nije bitna.Jel postoji to kod nas?I gde?

Postoji to što tražiš. Cooler Master X-Craft 250. Desk, Eurolink, ...

Ima i jedan u Malim oglasima...

Postoji to što tražiš. Cooler Master X-Craft 250. Desk, Eurolink, ...

Ima i jedan u Malim oglasima...
Znam za njega ali on,cini mi se, nema e-sata.X-Craft 260 koji bi trebalo da se pojavi uskoro, ce imati usb i e-sata ali ja ne mogu da cekam pa zbog toga pitam da li postoji neko drugo resenje.Ako ga nema uzimam 250.Moze i neki koji ima firewire.
Video sam na CM sajtu da uz 250 ide i neka torbica,sve onako lepo spakovano.Sve mi se vise svidja.
p.s. Nasao u desku model koji ima e-sata.Extra,nisam ni znao da postoji ili sam nesto gadno pogresio.
Koji hdd? WD Scorpio?

Poslednja izmena:
Uzeo xCraft 250 sa eSata i Scorpio.Po meni boLje resenje,bolje reseno hladjenje,torbica,eSata,ne cuje se(doduse ni Passport se ne cuje),kabl sa 2 usb-a,dimenzije neznatno vece...
Passport je bio pod garancijom,nisam hteo da ga otvaram a i nije mi ni palo na pamet.Dobio novi u zamenu,prodao ga neotpakovanog za manju cenu i to je to

Ako nekog jos zanima, ja sam uzeo canyon rack (1000din), dobije se uz njega kabl sa 2 usb-a (radi i sa jednim ok), torbica, rack je aluminijumski. Ubacio sam u njega hdd iz starog laptopa i radi fino, samo je sporiji od passporta (zbog harda koji je 4500 o/m, mislim)

Krenes od strane gde je USB konektor i polako otvaras, koristi kartice da ne ostetis.
Sto se tice canyona imao sam ga ja pa je jedva terao disk od 80Gb i sa ta dva USB-a.

Vrh Dno