Šta je novo?

2.1

dvenule

Čuven
Učlanjen(a)
01.02.2003
Poena
604
koje zvucnike sistem 2.1 da uzmem..........ako neko moze da preporuci nesto

Ja sam savrseno zadovoljan sa Creative 2100, ali cu ih najverovatnije prodavati, ako te zanima javi mi se na pm.

Kakav je taj Altec 321. Ako se ne varam ukupan RMS mu je 32W. (SW20 i sateliti po 6 ???). Mozes li mi nesto vise reci o njima?

Ja ih imam već nekoliko nedelja i zadovoljan sam zvukom, imaju dva drajvera po satelitu koji su istog opsega i daju prijatan zvuk mada mi se čini da malo fali visokih tonova ali uz pomoć ekvilajzera se nešto da srediti. Što se tiče woofera to je već sasvim druga priča, svi u zgradi znaju kada pustim neki film ili slušam muziku ;) sva sreća pa imaš potenciometar na samoj kutiji za basove. Mana je nedostatak daljinskog (na kablu) i to što ON/OFF prekidač ne isključuje direktno napon od 220V pa trafo u wooferu izbacuje "zvučnih" 50Hz kada ih isključiš što zna da smeta ako spavaš u istoj sobi. Vrlo su lepog dizajna i kvalitetne izrade, nista ne skripi, ne krcka i sa realnih i ukupnih 32W snage sasvim su dovoljni za osrednju sobu. Mozda kostaju malo više (80€) ali mislim da vrede tih para, inače bih se osećao prilično glupo zar ne? :) Moja preporuka.

Imaš review na ovom linku

Hvala, i pretpostavljao sam da su dobri, ali najbolje to cuti od nekog korisinika.:wave;

Vrh Dno