Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja ih imam već nekoliko nedelja i zadovoljan sam zvukom, imaju dva drajvera po satelitu koji su istog opsega i daju prijatan zvuk mada mi se čini da malo fali visokih tonova ali uz pomoć ekvilajzera se nešto da srediti. Što se tiče woofera to je već sasvim druga priča, svi u zgradi znaju kada pustim neki film ili slušam muziku sva sreća pa imaš potenciometar na samoj kutiji za basove. Mana je nedostatak daljinskog (na kablu) i to što ON/OFF prekidač ne isključuje direktno napon od 220V pa trafo u wooferu izbacuje "zvučnih" 50Hz kada ih isključiš što zna da smeta ako spavaš u istoj sobi. Vrlo su lepog dizajna i kvalitetne izrade, nista ne skripi, ne krcka i sa realnih i ukupnih 32W snage sasvim su dovoljni za osrednju sobu. Mozda kostaju malo više (80€) ali mislim da vrede tih para, inače bih se osećao prilično glupo zar ne? Moja preporuka.