Šta je novo?

2.1 zvucnici

Space cowboy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Imam Asusovu a7v8x plocu sa integrisanom 5.1 zvucnom.Uzeo bih neke 2.1 zvucnike za oko 50 evra i izbor sam suzio na Logitech z340 i CreativeInspire 2.1 2400. Sta uzeti od ova dva ili predlozite nesto u ovom cenovnom rangu. Trenutno imam neke shit Teac Powermax 80 zvucnike i zanima me da li sa ovim 2.1 zvucnicima primetna razlika ili neprimetna u odnosu na pomenute Teac.

Ja imam Logitech Z-340 i prezadovoljan sam. Ako volis snazan, dubok bas to je ono pravo. Jedino sto mi se nesvidja je sto se visoki tonovi nemogu kontrolisati. Na wooferu imas potenciometar za kontrolisanje basa, a na visokotoncima (odnosno jednom od njih) imas za smanjivanje i pojacavanje celokupnog sistema. Bilo bi mnogo bolje kada bi mogao kontrolisati i nivo visokih tonova, jer cini mi se da ovako nije bas najidelaniji odnos.

Preporucujem creative a razlika je tolika(u odnosu na te teac-ove) da se ne moze cak ni pricati na tu temu...

Jos jedan glas za Creative Inspire, a ja bih uzeo u razmatranje i malcice skuplje Altec Lansing ATP3...

A ja bih potvrdio da su ATP3 za te pare zaista odlicni zvucnici. Mislim da ih ne bi trebalo olako odbaciti. Licno sam prezadovoljan sa njima, ali buduci da ostale od nabrojanih nisam cuo, mogu samo da podelim utisak o ATP3.

valek je napisao(la):
A ja bih potvrdio da su ATP3 za te pare zaista odlicni zvucnici. Mislim da ih ne bi trebalo olako odbaciti. Licno sam prezadovoljan sa njima, ali buduci da ostale od nabrojanih nisam cuo, mogu samo da podelim utisak o ATP3.

ATP3 je odlicno resenje, ali se ne uklapa u cenu.
Za pedesetak EUR-a moze da se kupe AL 221, koji vrlo korektno sviraju.

Logitech Z-340 , nevidjen bass !!!!!!
odlicni su

Nazad
Vrh Dno