Šta je novo?

Kućna multimedija 2.1 zvučni sistem sa TOSLINK ili HDMI konekcijom

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Maidros

Cenjen
Učlanjen(a)
09.02.2011
Poena
154
Zdravo svima.

TL;DR
Pitam se da li imate da preporučite neki sistem od 2 zvučnika i jednim vuferom koji bi mogli da se povežu na moj Panasonic plazma TV (ST50) preko TOSLINK, HDMI ili USB konekcije?

opširnije:
Radi se o tome što ne znam koliko koštaju takvi sistemi i gde mogu u Beogradu najveći izbor da nađem.
Ne treba mi ništa spektakularno glasno (i, samim tim, skupo), jer imao sam Sony soundbar od 300€ i to je stvarno bilo previše za moj stan na četvrtom spratu. Prodao sam ga dalje.
TVov desni zvučnik je otkazao poslušnost, tako da bi mi trebala neka eksterna zamena, a Panasonic plazma TV-i se više ne proizvode, pa ne mogu da ga popravim nigde.

Hvala!

Edifier S350DB i S351DB imaju optički ulaz

ili uzmi DAC (sa optičkim ulazom) na koji ćeš da povežeš neke jeftinije (od gore navedenih) zvučnike

za HDMI gledaj soundbar ili AVR

USB na televizoru služi uglavnom za skladišne uređaje. poneki televizori podržavaju tastaturu i miša, eventualno web kameru ili bluetooth adapter. ali da daju zvuk preko USB-a, za to još nisam čuo.

Poslednja izmena:
Uzmi u obzir i PreSonus Eris E4.5 + SMSL SU 1 . To je sve novo manje od 300€

Uzmi u obzir i PreSonus Eris E4.5 + SMSL SU 1
ne ispunjava uslov što se traženih ulaza tiče, u stvari nema ništa od digitalnih

@vladimirperic naveo je već da nema delova. a cenim i da mu je lakše da poveže na neke zvučnike nego da se cima oko popravljanja starog televizora

ne ispunjava uslov što se traženih ulaza tiče, u stvari nema ništa od digitalnih

Iz TV a Toslinkom u DAC, a iz DAC a sa RCA u zvučnik. Nema samo HDMI. Slično sam povezao i kod sebe.

Купи вивакс соундбар, није скуп, 2.1 је а није ни превише бучан. На крају крајева, не појачавај превише.

Nazad
Vrh Dno